Simona Halep, declarații războinice înainte de meciul cu Maria Sharapova

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep va juca, marți, de la ora 13:30, împotriva Mariei Sharapova, în cel mai așteptat meci al grupelor de la Turneul Campioanelor 2015. Rusoaica este coșmarul sportivei noastre, în fața căreia a câștigat toate cele cinci dueluri directe de până acum.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep este mai pregătită ca niciodată să joace împotriva Mariei Sharapova, pe care vrea să o învingă cu orice preț.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Am o grupă grea, voi juca împotriva Sharapovei, pe care nu am învins-o niciodată, dar aici voi avea ocazia să o înving.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Abia aştept să o înfrunt, pentru că am fost foarte aproape de victorie în ultimele meciuri jucate cu ea. Vreau cu adevărat să câştig o dată în faţa ei! Sunt încrezătoare în şansa mea", a declarat Simona Halep, care a câștigat meciul cu Flavia Pennetta, scor 6-0, 6-3, în prima partidă de la Turneul Campioanelor 2015.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. De partea cealaltă, rusoaica a învins-o în primul său meci de la Singapore pe Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 6-3, 6-4.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Partida Simona Halep - Maria Sharapova va fi transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO, marți, de la ora 13:30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel