Simona Halep, declarații după debutul la Roland Garros

tenis
tenis

Simona Halep a declarat, miercuri, că a avut un debut mai greoi de meci cu Alison Riske deoarece îi e mereu greu să înceapă turneul de la Roland Garros.

"Am avut un start mai greoi, deoarece e mereu greu să încep acest turneu (n.r. Roland Garros). E o plăcere să vin aici şi să joc, aşa că mereu sunt nervoasă la început, a spus Halep după ce a învins-o pe Riske cu 2-6, 6-1, 6-1, în primul tur.

"E bine că am revenit în forţă. Nu m-am gândit la rezultat sau la meci. Am vrut doar să îmi relaxez braţele, deoarece mă mişcam destul de bine la început, dar braţele erau prea încordate şi nu puteam lovi mingea cum doream, a explicat Halep debutul mai slab de meci. "Apoi a fost mai uşor, m-am simţit foarte bine la finalul meciului şi acesta este cel mai important lucru pentru moment", a spus sportiva.

Viitoarea adversară

Legat de viitoarea sa adversară, americanca Taylor Townsend, Halep a comentat: "E diferit, deoarece este o stângace, astfel că va fi un altfel de meci. Dacă îmi aduc bine aminte, am jucat contra ei la Cincinnati. Îmi amintesc că este solidă şi că loveşte puternic. Trebuie să o fac să se mişte, să fiu agresivă şi să joc ca azi, dar ca în seturile doi şi trei".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel