Simona Halep, decizie radicală cu privire la staff: Pe cine a dat afară

Simona Halep a luat o decizie radicală cu privire la staff-ul ei, în plin sezon european pe zgură. Actualul număr 2 WTA a renunţat la serviciile kinoterapeutului Carlos Miguel Sales, potrivit ziarului Ring.

Simona Halep a colaborat cu Carlos Miguel Sales pentru turneele de la Miami - unde a jucat semifinale, Indian Wells - unde a câștigat turneul - şi Stuttgart - unde a ajuns tot până penultimul act.

Principala problemă între cei doi ar fi fost comunicarea defectuoasă. Mai mult, scrie prosport.ro, Carlos Miguel Sales nu s-ar fi ridicat la nivelul lui Andrei Cristofo, cel care i-a fost alături Simonei Halep în anul de graţie 2014, când forma fizică a româncei a fost impecabilă, ea aflându-se la nivel optim atât la Roland Garros, cât şi la Wimbledon, deşi între cele două turnee a fost o pauză de mai puţin de o lună.

Cuplul Cercel-Cristofo, în spatele performanțelor din 2014

Simona Halep a avut în 2014 şansa istorică să câştige turneul de Grand Slam de la Roland Garros, printre altele, şi pentru faptul că se afla într-o condiţie fizică excelentă. De acest lucru s-au preocupat două persoane, preparatorul fizic Teo Cercel şi kinetoterapeutul Andrei Cristofor. Cu primul a lucrat la capitolul pregătire fizică încă de la sfârşitul anului 2012, când împreună au întocmit un program de pregătire pe care jucătoarea îl respectă.

După turneul de la Doha, pe care l-a câştigat, dar în care a suferit şi o accidentare, Simona Halep l-a cooptat în echipă şi pe Andrei Cristofor, angajat la clinica de medicină sportivă a lui Gelu Cosma. De remarcat faptul că numărul 2 mondial are permanent trei persoane pe teren la antrenament, exact cât are şi rusoaica Maria Sharapova.

Vezi și: Simona Halep, taxată pentru o declarație: Nu e normal să spui asta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel