Simona Halep, decizie neașteptată după US Open: Participă la turneul de la Guangzhou

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a înscris pe lista jucătoarelor participante în cadrul turneului de la Guangzhou (China), competiție slabă, având premii de doar 226.750 de dolari.

La turneul de categorie WTA International de la Guangzhou (China), Simona Halep se va duela cu Andrea Petkovici, Sara Errani, Jelena Jankovici și Svetlana Kuznetsova, scrie ziare.com.

Românca e cap de serie numărul 1 şi a acceptat să participe la această competiţie câştigată anul trecut de Monica Niculescu tocmai pentru a se acomoda cu tot ce înseamnă Asia, în condițiile în care, în săptămâna imediat următoare turneului de la Guangzhou, Simona Halep va merge la Wuhan, turneu de categorie Premier, cu premii de 2,2 milioane de dolari.

Seria de turnee din China se va încheia pentru Simona cu turneul de la Beijing, de asemenea din seria Premier, programat în perioada 5-11 octombrie, acesta e dotat cu premii de 4,7 milioane de dolari. 

Sezonul Simonei Halep se va termina cu Turneul Campioanelor, programat la Singapore în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel