Simona Halep: Darren Cahill mi-a spus că sunt o parteneră ieftină

Tenismena Simona Halep a făcut o dezvăluire neașteptată. 

Simona Halep a anunţat că de când a devenit numărul unu mondial s-a lovit de mai multe situaţii inedite. În restaurante, nimeni n-o mai lasă să plătească, iar Darren Cahill i-a spus, în glumă, că este o ”parteneră ieftină”.

”Acum, de când sunt numărul unu mondial, sunt mulţi oameni în jurul meu. Am trecut pe la mai multe restaurante şi patronii au plătit notele. Totul s-a schimbat.

Darren a fost la cină cu mine de mai multe ori. A stat 12 zile în România. Nu am plătit niciodată. Mi-a spus că sunt o parteneră ieftină. Ne-am amuzat de acest fapt”, a spus Simona Halep, pentru WTA. 

[citeste si]

Antrenorul australian Darren Cahill a vorbit despre progresele făcute de Simona Halep față de anii precedenți și a identificat aspectul care a ajutat-o pe româncă să ajungă pe primul loc în clasamentul WTA.

”De multe ori o vedeam că nu își simte jocul, așa că ceda destul de rapid. Anul acesta a fost capabilă să tragă aer adânc în piept, să se organizeze, să găsească o nouă strategie și să găsească o cale spre victorie. Asta e cel mai important. Să lupți din greu, să știi că meciul nu e pierdut până nu se joacă ultimul punct. Din acest motiv a terminat anul pe primul loc”, a spus Cahill. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel