SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE, în turul doi la MIAMI, vineri, la ora 01:30

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Simona Halep o întâlnește pe rusoaica Daria Kasatkina, ocupanta locului 36 în clasamentul WTA, în turul al doilea al turneului de la Miami (Statele Unite). Meciul dintre numărul 5 mondial și ocupanta locului 36 în clasamentul WTA poate fi urmărit LIVE în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:30.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Marți, în primul tur al competiției din Florida, dotată cu premii în valoare de 6.134.605 dolari, Daria Kasatkina a învins-o în trei seturi, 6-2, 1-6, 6-2, pe Katerina Bondarenko din Ucraina.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Simona Halep, finalista de anul trecut la Miami, unde a fost învinsă în finală de Serena Williams, este calificată direct în turul secund al acestui turneu.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Daria Kasatkina și Simona Halep nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul profesionist feminin.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. "Chiar mă bucur că am revenit la Miami. Am jucat destul de bine aici anul trecut și chiar mă bucur că sunt sănătoasă și pot juca iar. În 2015, în această perioadă a anului jucam bine. Aveam foarte multă încredere.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Acum sunt OK, poate nu ca anul trecut, dar revin după o perioadă mai dificilă. Am avut niște luni mai grele. Am fost destul de bolnavă, dar acum mă bucur că sunt sănătoasă și mă pot antrena la cel mai înalt nivel", a spus Halep, într-un interviu pe care l-a acordat pentru pagina de Facebook "Simona Halep Fan Space".

[citeste si]

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. De partea cealaltă, Daria Kasatkina se află la prima participare la turneul de la Miami şi vine după un început de an în care a înregistrat 12 victorii şi 6 înfrângeri.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE. Meciul dintre Simona Halep și Daria Kasatkina va putea fi urmărit LIVE pe Dolce Sport 1 în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel