SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL

Simona Halep a învins-o pe Daria Gavrilova, locul 45 WTA, în două seturi, scor 6-2, 6-3, după o oră și 18 minute de joc. După ce a câştigat şi în proba de dublu, alături Monica Niculescu, acum Simona Halep urmează să o întâlnească în "optimile" de la Montreal, la simplu, pe învingătoarea din meciul Karolina Pliskova şi Sara Errani.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Daria Gavrilova (22 ani, 45 WTA) a dispus în primul tur de germanca Annika Beck (22 ani, 39 WTA) cu 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Daria Gavrilova.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Simona Halep va juca pentru a treia oară cu Daria Gavrilova.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Simona Halep, desemnată cap de serie numărul cinci, dar devenită a patra favorită a turneului după retragerea Serenei Williams, a câștigat primul duel cu Gavrilova, anul trecut, 2-6, 6-1, 6-2 în turul al doilea la Indian Wells (hard), fiind învinsă anul acesta cu 6-3, 4-6, 6-3 în turul al doilea la Roma (zgură).

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Halep a jucat finala turneului de la Montreal anul trecut, însă a fost nevoită să abandoneze la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru elvețianca Belinda Bencic.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Monica Niculescu (28 ani, 61 WTA) va avea un meci dificil cu tânăra letonă Jelena Ostapenko (19 ani, 40 WTA).

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. Printre jucătoarele importante care au părăsit competiția din primul tur se numără Monica Puig, Ekaterina Makarova, Caroline Garcia și Sloane Stephens.

SIMONA HALEP - DARIA GAVRILOVA LIVE SCORE la MONTREAL. În 2015, Simona Halep a ajuns până în ultimul act la Montreal, unde a fost învinsă de Belinda Bencic, din Elveţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel