Simona Halep dă cărțile pe față. Ce spune despre Serena Williams și Maria Sharapova

Sursa foto: tvr.ro
Sursa foto: tvr.ro

Simona Halep, locul 2 WTA, nu are niciun complex în fața sportivei din Rusia, Maria Sharapova, iar pe lidera clasamentului mondial, Serena Williams, o simpatitează foarte mult, afirmațiile fiiind făcute chiar de sportiva din Constanța, duminica seara, la emisiunea "Garantat 100%" de la TVR.

"Stilul Mariei Sharapova cred că este matematic clar. Pe tabletă. Ea nu își schimbă stilul pe parcursul meciului. Nu am un complex față de Sharapova, am fost foarte aproape să câștig în fața ei. Joacă mai bine în momentele importante. Cred că acesta este singurul lucru care face diferența între noi. Și experiența", a afirmat Simona Halep, citează hotnews.ro.

Totodată, Simona Halep a mai spus că o simpatizează foarte mult pe Serena Williams. 

"O simpatizez foarte mult pe Serena. O admir pentru faptul că salută, vorbește cu tine în vestiar și oriunde, și pe teren. Îmi place foarte mult de ea. O admir enorm pentru ceea ce este și pentru felul cum este. Serena și când joacă prost joacă bine. La Singapore, poate nu a fost în cea mai bună formă a ei în ziua respectivă dar și eu m-am întrecut pe mine. Este foarte puternică, nu pot să spun că dacă am bătut-o pot să mă compar cu ea", a precizat Halep.

Sportiva din Top 3 mondial a vorbit și despre ce a însemnat drumul spre succes: "Performanţa înseamnă sacrificii - renunţi la copilărie, la adolescenţă, la ieşit în cluburi, la ieşit cu prieteni în timpul nopţilor. Trebuie să ai un program foarte strict şi eu cred că l-am avut. Trebuie să fii prezent în ceea ce faci şi să fii convins că ceea ce faci este bine. Am avut mulţi ani în tenis, în care am adunat experienţe, am fost campioană la juniori, am fost în top acolo. De aceea, am fost pregătită să urc la nivelul următor. Poate nu eram pregătită să fiu în vârf-în vârf, pentru că acolo se joacă fiecare punct, până la ultimul. Tot timpul."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel