Simona Halep, criticată de jurnaliștii americani: A făcut un pas înapoi

După un an în care a câștigat Indian Wells (cel mai important turneu din carieră - de până acum) și a jucat semifinale la US Open, Simona Halep este criticată de jurnaliștii americani de la Bleacher Report. 

Acestia susțin că Simona a făcut un pas înapoi în acest an, deși așteptările erau altele de la numarul doi mondial.

"Poate să fie agresiva cu adevarat atunci când contează? În caz contrar, riscă să devină un fel de Caroline Wozniacki a circuitului - adică fără titlu de Grand Slam câștigat".

"În loc să facă un pas înainte în 2015, Simona Halep a făcut unul înapoi în acest sezon"

"A avut în plan să câștige în 2015 primul său Grand Slam, dar nu a reușit mare lucru în acest sens. Dupa ce a câștigat Indian Wells (al treilea turneu din acest sezon pe care l-a cucerit) în luna martie, Simona nu s-a mai impus în nicio competiție. A avut evoluții dezamăgitoare la Roland Garros (eliminată în turul doi) și la Wimbledon (învinsă în turul întâi), mult prea puțin pentru o jucătoare de la care sunt așteptări mari (locul doi mondial)".

Și-a revenit în vară, pe hardul american

"A avut o revenire în vaăa, finale la Toronto și Cincinnati și semifinale la US Open. Senzația a fost însă aceea că jocul său a stagnat, iar împotriva sportivelor puternice care joacă în forță de pe baseline (n.r. linia de fund a terenului) nu a putut să aibă un răspuns pe măsură".

Va ști să fie agresivă atunci cand contează?

"Nu are o problemă de constantă a loviturilor, este o bună atleta și o incredibilă apărătoare, însă până când nu va deveni o jucătoare și mai agresivă, riscă să rămână un fel de Caroline Wozniacki a circuitului - adică fără titlu de Grand Slam câștigat", se precizează pe portalul Bleacher Report.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel