Simona Halep, clasament "special". A surclasat-o pe Serena Williams

simona halep
simona halep

Simona Halep intră, de luni, în a 23-a săptămână ca lider mondial. Jucătorea de tenis, în vârstă de 26 de ani, conduce și într-un alt top. 

 

Clasamentul ”ELO” (Elo Clay Rating) se referă la procentajul punctelor câștigate în ultimii doi ani. ELO aduce în discuție mici detalii, cum ar fi dacă un jucător s-a autodepășit pentru a învinge un adversar considerat mai puternic. Pe de altă parte, dacă un jucător pierde un meci împotriva unui adversar mai slab cotat, pierde mai multe puncte.

În acest tip, Simona Halep conduce cu 2.195 de puncte. Sportiva din Constanța este urmată de Serena Williams (2.164) și de Elina Svitolina (2.155). Garbine Muguruza (2.090,4) și Caroline Wozniacki (2.090,3) sunt și ele în top.

[citeste si]

Ce urmează pentru Halep

Simona Halep va reveni pe teren în weekend-ul 21-22 aprilie, în confruntarea de Fed Cup dintre România şi Elveţia, de la Cluj, din play-off-ul pentru Grupa Mondială.

După meciul din Fed Cup, va participa la turneul WTA de la Stuttgart, de categorie Premier, care va începe pe 23 aprilie. Halep va fi cap de serie numărul 1 la Porsche Tennis Grand Prix, turneu la care a ajuns în semifinale anul trecut.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel