Simona Halep, cea mai bună tânără jucătoare de tenis din 2014

Sportiva română Simona Halep, numărul 3 mondial la tenis, a fost desemnată cea mai bună tânără jucătoare de tenis în anul 2014 de site-ul american bleacherreport.com.

 

În clasamentul realizat de bleacherreport.com, pe următoarele poziții s-au clasat Eugenie Bouchard (Canada), Belinda Bencic (Elveţia), Garbine Muguruza (Spania) şi Madison Keys (SUA), potrivit Mediafax.

"Tinerele jucătoare de tenis îşi fac simţită prezenţa în elită, aranjând scena pentru ierarhia viitoare. În 2014, o serie de noi nume şi-au făcut simţită prezenţa. Simona Halep şi Eugenie Bouchard au fost vârfurile...", notează bleacherreport.com.

Potenţialul Simonei Halep, împachetat într-un trup de 1,68 metri, este uriaş, mai precizează sursa citată. "Picioarele şi mâinile rapide îi oferă o combinaţie de elită în mişcarea pe teren şi în loviturile defensive. Ea joacă precum un zid, returnând în teren cele mai bune lovituri ale adversarelor. Abilitatea sa de anticipare este dezlănţuită în circuitul feminin. Aceste instincte s-au arătat destul de des în 2014. Halep a obţinut 46 de victorii, a câştigat titlurile de la Doha şi Bucureşti şi a terminat sezonul pe locul doi (n.r. - Simona Halep a terminat sezonul pe locul 3 WTA). Ea a atins primul sfert de finală într-un turneu de Grand Slam la Australian Open şi nu s-a oprit acolo", a adăugat site-ul american.

În final, Bleacher Report consideră că Halep va putea câştiga multe turnee de Grand Slam dacă va continua să joace la fel de agresiv ca în partida cu Serena Williams, din faza grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel