SIMONA HALEP, ce sumă va primi de la Ion Țiriac, dacă câștigă turneul de la Madrid

În cazul în care Simona Halep va câştiga, ea va primi 1.043.680 de euro şi 1.000 de puncte WTA. Totuşi, simpla prezenţă a Simonei în finala turnelui îi asigură un cec de 511.740 de euro.

Simpna Halep a reușit să câștige din tenis până în acest moment  16.187.494 de dolari până la vârsta de 25 de ani. Simona este campioana en-titre a competiţiei patronate de Ion Ţiriac, la care a mai disputat finalele din 2014 (pierdută cu Şarapova) şi 2016 (câştigată cu Cibulkova).

Halep a învins-o, în semifinale, scor 6-2, 6-3, pe sportiva letonă Anastasija Sevastova, ocupanta poziţiei a 22-a în ierarhia mondială, într-o oră şi 15 minute de joc.

"Ambiţia magnatului român este să facă din turneul de la Madrid unul de Grand Slam", notează publicaţia spaniolă BolsaMania, care i-a făcut portretul omului de afaceri, sub titlul "Ion Ţiriac, regele Transilvaniei care controlează turneul de la Madrid".

Jurnaliştii spanioli menţionează că turneul de la Madrid aduce oraşului un profit de aproape 100 de milioane de euro, iar Ţiriaccâştigă 20 de milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel