SIMONA HALEP. Ce spuneau astrele despre Simona Halep în ziua marii VICTORII

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP. Pentru Simona Halep, ziua de miercuri, 4 iunie 2014, a fost una de succes. Astrele i-au prevăzut o zi excelentă și iată că SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE la ROLAND GARROS 2014, după ce a eliminat-o, miercuri, pe rusoaica SVETLANA KUZNETSOVA, în două seturi, scor (6-2, 6-2). 

SIMONA HALEP. Simona Halep s-a născut pe data de 27 septembrie 1991, la Constanța. Simona Halep este zodia Balanță. Pentru marea sportivă, ziua de miercuri a fost una care s-a terminat cu o victorie corvâșitoare. Și zodiacul arată că are parte de o zi bună.

SIMONA HALEP, 4 iunie, horoscop. Neti Sandu spunea despre persoanele născute în zodia Balanță: "O să vă-ngrijiți mai mult de voi, poate urmați un tratament prescris de medic, vă duceți la fizioterapie, la proceduri de refacere, la un spa. O să apăreți mai des la evenimente și poate lărgiți cercul de prieteni, o să intrați în alt mediu".

SIMONA HALEP, 4 iunie, horoscop. Cei de la România TV i-au preconizat o zi foarte bună: "Vi se împlinește dorința de a schimba ceva în relatiile parteneriale. Aveți încredere în forțele proprii și voință de a acționa. După-amiază vă simțiți foarte bine la o întâlnire cu prietenii. Vă sfătuim să nu monopolizați discuția.

SIMONA HALEP, 4 iunie, horoscop. Financiarul.ro: "E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoțională, ca și cum primești o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive să râzi de fericire, cu mari oscilații emoționale de la cald la rece și invers. Unii le numesc toane, alții dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoții intense - fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut - cu dușuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e să-ți păstrezi controlul asupra propriei minți și asupra propriului suflet".

VEZI ȘI: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în SEMIFINALE, după ce a eliminat-o pe SVETLANA KUZNETSOVA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel