Simona Halep. Ce s-a întâmplat cu românca după externare

Simona Halep a avut nevoie de intervenţia medicului în finala Australian Open. Ulterior, sportiva din Constanța a fost dusă la spital.

Cei de la ESPN, care au făcut şi anunţul iniţial, au venit cu noi precizări, susținând că Simona Halep era într-o stare bună în momentul în care a fost externată. "Jucătoarea română de tenis a fost externată şi este într-o stare foarte bună", a scris sursa citată.

"Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită!" 

Tatăl sportivei a vorbit, ulterior, despre starea sportivei. "Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A facut doar o perfuzie de magneziu, timp de zece minute. Atât! Este totul perfect, este în drum spre casă! Simona este super ok", a spus Stere Halep pentru Antena1.

[citeste si] 

La câteva ore după ce a părăsit spitalul, Simona Halep a mers la hotel, pentru câteva ore de odihnă. Luni, 29 ianuarie, va ajunge în România.

Clasament WTA

Caroline Wozniacki a urcat pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după ce a câştigat turneul Australian Open, în timp ce Simona Halep, finalistă la Melbourne, a coborât pe poziţia a doua. Halep se afla pe locul întâi în ierarhia mondială din 9 octombrie, în timp ce Wozniacki redevine lider la exact şase ani de la ultima dată când a fost în această postură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel