Simona Halep - Caroline Garcia rezultat scor Montreal

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep - Caroline Garcia. Simona Halep se va lupta, vineri, pentru un loc în semifinalele competiţiei din Canada cu Caroline Garcia. Rezultatul meciului dintre Simona Halep și Caroline Garcia îl veți afla pe DC News.

Simona Halep - Caroline Garcia. Simona Halep conduce cu 4 victorii la 1 în confruntările cu Caroline Garcia, ultimul duel având loc anul acesta, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, câştigat de româncă în două seturi (6-2, 6-3).

Simona Halep - Caroline Garcia. "Mă aştept la un meci dificil, ca de obicei. Am jucat împreună de multe ori, aşa că ne cunoaştem destul de bine. Va fi o nouă zi şi un nou meci. Sper să fiu la 100% din punct de vedere fizic. Mă simt bine şi vreau să dau tot ceea am mai bun, să lupt până la capăt şi să cred în victorie", a declarat Halep despre meciul cu Garcia, favorita numărul 6 la Montreal.

Simona Halep - Caroline Garcia. Amintim că Simona Halep a învins-o în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, joi într-o partidă din optimile de finală ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari.

Simona Halep - Caroline Garcia. Simona Halep a înfruntat-o pe cea mai mare dintre surorile Williams la doar câteva ore după victoria dificilă înregistrată în faţa rusoaicei Anastasia Pavliucenkova (7-6, 4-6, 7-5), după trei ore şi şapte minute de joc, la capătul unui meci întrerupt de ploaie miercuri şi care a continuat joi.

Simona Halep - Caroline Garcia. Simona Halep, principala favorită de la Montreal, se va lupta vineri pentru un loc în semifinalele competiţiei din Canada cu Caroline Garcia din Franţa, învingătoare cu 6-3, 6-2 în partida cu rusoaica Maria Şarapova.

Simona Halep - Caroline Garcia. Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia are loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu înainte de 01:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel