SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. REZULTAT SCOR

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Simona Halep se duelează cu Caroline Garcia (23 ani, 21 WTA) în sferturile turneului de la Toronto (WTA). Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia este programat pentru ora 03:30, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar rezultatul final îl veți afla pe WWW.DCNEWS.RO. 

UPDATE: Întalnirea dintre Simona Halep și Caroline Garcia, din sferturile de finală ale turneului de la Toronto, a fost amânată din cauza vremii nefavorabile.

Partida a fost reprogramată pentru sâmbătă, de la ora 18:00 - ora României, pe terenul numărul doi.

UPDATE 3:30 -  Sfertul de finală dintre Elina Svitolina și Garbine Muguruza a fost întrerupt din cauza ploii, după ce jucătoarea din Spania a câștigat primul set cu 6-4. În aceste condiții, este greu de crezut că meciul Simona Halep și Caroline Garcia va începe mai devreme de ora 5:00.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Simona Halep s-a mai duelat cu Caroline Garcia și a câștigat duelul direct cu franțuzoaica. S-a întâmplat anul trecut, în optimi la Sydney, iar scorul a fost 6-4, 2-6, 6-1.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Simona Halep s-a calificat ușor în sferturile de finală ale turneului WTA de la Toronto după ce a învins-o pe Barbora Strycova (Cehia), cu 6-1, 6-0. Românca a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a câștiga meciul.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Simona Halep a spus că joacă din ce în ce mai bine, după ce s-a calificat în sferturile turneului WTA de la Toronto.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Românca a vorbit și despre următoarea sa adversară, Caroline Garcia (Franța), numărul 21 WTA.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Cu siguranță are mare încredere în acest moment. A jucat bine tot anul. Va fi o mare provocare, dar și eu sunt în aceeași poziție, mă simt bine și încrezătoare, a zis Simona Halep.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Caroline Garcia a dispus în optimi de Catherine Bellis (SUA), cu 6-4, 6-2 și a trecut în primul tur de Sorana Cîrstea, cu 6-2, 6-7 (4), 6-4.

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA în sferturi la TORONTO. Meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia este programat pentru ora 03:30, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel