SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO, în SEMIFINALE la ROMA. Ce au declarat cele două înainte de meci

Simona Halep
Simona Halep

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO. Simona Halep (locul 2 WTA) și Carla Suarez-Navarro (numărul 10 mondial) se întâlnesc, sâmbătă, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

MECIUL SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO ESTE TRANSMIS LIVE AICI


SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO. Simona Halep se așteaptă la o partidă extrem de dificilă şi, deși a pierdut doar șapte game-uri până acum în capitala Italiei, a transmis că este pregătită să joace şi trei seturi cu iberica.

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO. "Întotdeauna e greu contra ei, pentru că au fost numai meciuri de 2-3 ore. Stă mult în teren şi luptă pentru fiecare punct. Stilul ei de joc e unul tipic spaniol, care te obligă să stai multe schimburi în timpul punctului. O să încerc să fac jocul meu, să termin punctele repede, dar trebuie să fiu pregatită pentru trei ore de stat pe teren", a declarat Simona Halep pentru Dolce Sport.

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ-NAVARRO. Şi Carla-Suarez Navarro se aşteaptă la un meci foarte disputat: "Va fi dificil, pentru că Simona Halep joacă extraordinar. De fiecare dată când jucăm avem schimburi lungi, meciuri lungi. Dar nu se ştie niciodată. Trebuie să fiu la capacitate maximă şi va fi greu, cu siguranţă. Joc mai agresiv acum. În plus, mă simt mai încrezătoare şi mă bucur de fiecare meci pe care îl joc", a spus jucătoarea din Spania, citată de gsp.ro.

Vezi și: Record pentru Halep! Performanța care va face înconjurul lumii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel