SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI, MIAMI OPEN 2015. Simona Halep a învins-o pe Camila Giorgi

SIMONA HALEP, numărul 3 WTA, a ajuns în premieră în optimile turneului de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari: ea a învins-o, duminică, în două seturi, pe Camila Giorgi, sportivă din Italia, pe care nu o mai întâlnise până acum în circuitul de simplu.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI.  Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale Miami Open, după 6-4, 7-5 cu italianca Camila Giorgi.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI.  Simona Halep s-a impus după un meci care a durat o oră şi 30 de minute, reuşind astfel cea mai bună performanţă din carieră la turneul din Florida.

VEZI ȘI: Halep, PRIMA reacție după meciul cu Camila Giorgi

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Simona Halep nu a mai jucat niciodată cu italianca de 23 de ani în circuitul WTA, favorita numărul 30 în Florida. Meciul din turul 3 de la Miami va începe de la ora 18:00, au anunțat organizatorii, potrivit gsp.ro.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Pentru a accede în turul 3 la turneul de la Miami, Simona Halep a jucat împotriva cehoaicei Nicole Vaidisova, locul 328 in clasamentul WTA, de care a trecut în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Italianca Camila Giorgi, aflată pe locul 37 în ierarhia feminină, a ajuns până în această fază a competiţiei după ce a eliminat-o pe belgianca Alison Van Uytvanck, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI. Turneul Premier Mandatory este dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, iar pentru calificarea în turul al treilea, Simona Halep și-a asigurat deja un cec de 31.670 dolari și 65 de puncte WTA.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP - CAMILA GIORGI, în TURUL 3 de la MIAMI 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel