Simona Halep, bucurie maximă. Încă o adversară redutabilă a fost eliminată

Simona Halep, la Wuhan. Vești bune pe bandă rulantă pentru Simona Halep. Sportiva noastră a mai scăpat de o rivală de calibru în turneul de la Wuhan.

Simona Halep, la Wuhan. Jucătoarea belarusă Victoria Azarenka, locul 23 WTA, a abandonat în meciul cu britanica Johanna Konta (24 de ani, locul 66 mondial).

Simona Halep, la Wuhan. Victora Azarenka a abandonat după ce Johanna Konta a câştigat primul set, scor 6-4, şi conducea în setul doi cu 1-0. Fostul lider mondial a acuzat dureri la coapsa piciorului stâng, pe care a bandajat-o de mai multe ori în timpul jocului, informează Digi Sport.

Simona Halep, la Wuhan. În turul trei, Johanna Konta ar putea juca în compania Simonei Halep, dacă numărul doi mondial trece astăzi de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova. Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova în format LIVE TEXT va fi transmis, începând cu ora 15:30, pe WWW.DCNEWS.RO.

Simona Halep, la Wuhan. Amintim că și Eugenie Bouchard și Maria Sharapova s-au retras din turneul de la Wuhan.

[citeste si]

Simona Halep, la Wuhan. Eugenie Bouchard, locul 36 WTA, nu este refăcută complet după comoţia cerebrală suferită la US Open. 

Simona Halep, la Wuhan. Maria Sharapova a abandonat din cauza unor probleme medicale în timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia. La scorul de 6-7(1), 7-6(4) și 1-2, Maria Sharapova a luat decizia de a nu merge mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel