SIMONA HALEP. Biletele la meciul România – Spania din Fed Cup, puse în vânzare

Biletele pentru meciurile  echipelor  feminine de tenis ale României și Spaniei, din turul I al Grupei Mondială II a Fed Cup, se află la vânzare, prețul acestora fiind de 60 de lei pe zi, anunță Federația Română de Tenis.

Potrivit FRT, biletele vor include accesul la toate meciurile disputate pe Arena „Dunărea" din Galați, în ziua respectivă.

Elevii, studenții și pensionarii își vor putea achiziționa bilete la preț redus (40 de lei/zi), iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi, informează  Agerpres.

Citește și: Simona Halep - Klaus Iohannis. Președintele va fi prezent la meciul de Fed Cup România - Spania, unde va cânta imnul național

Întâlnirea dintre echipele României și Spaniei va avea loc în zilele 7 și 8 februarie 2015, la Arena „Dunărea" din Galați. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (7 februarie), iar duminică (8 februarie) celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu (în funcție de rezultat), precizează FRT.

Din echipa de Fed Cup a României pentru confruntarea cu ibericele vor face parte Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Monica Niculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel