SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS, în TURUL 3 de la AUSTRALIAN OPEN, VINERI dimineață

SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS. Simona Halep s-a calificat miercuri în turul 3 de la Australian Open, după un dublu 6-2 aplicat australiencei Jarmila Gajdosova.

SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS. Organizatorii de la Australian Open au anunțat programul meciurilor care se vor juca în ziua 5 de la Melbourne. Simona Halep o va întâlni, vineri dimineață, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, aflată pe poziția 258 în ierarhia mondială.

Vezi aici mai multe detalii despre adversara româncei

SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS. Față de primele două tururi, când a jucat pe terenul central, Rod Laver, Simona Halep va juca în turul 3 pe Margret Court Arena. Meciul sportivei noastre va începe după încheierea altor două partide, una de pe tabloul feminin, iar cealaltă de pe tabloul masculin.

SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS. De la ora 11:00 (03:00 - ora României), pe Margret Court Arena, Karolina Pliskova, din Cehia (cap de serie numărul 22), o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova (a zecea favorită la Melbourne). După încheierea acestui meci, Tomas Berdych, din Cehia (favoritul numărul 7), îl va înfrunta pe rusul Viktor Trocki. 

SIMONA HALEP - BETHANIE MATTEK-SANDS. La finalul acestor două partide, Simona Halep o va întâlni pe americanca Bethanie Mattek-Sands, în jurul orei 06:00 (ora României). Ora de începere a meciului româncei va depinde însă de durata celor două dispute care vor avea loc înainte pe Margret Court Arena.

Cealaltă româncă rămasă în competiție pe tabloul feminin de simplu, Irina-Camelia Begu (locul 42 WTA), o va întâlni în turul 3 de la Melbourne pe Carina Witthoeft, din Germania (locul 104 WTA), în meciul al doilea de pe Hisense Arena, în jurul orei 03:30.

Citește și: Simona Halep, elogiată în presa internațională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel