Simona Halep, avertizată de un fost lider mondial: "Așa nu poți câștiga un Grand Slam"

Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, spune că Simona Halep are un joc sigur, care a ajutat-o să urce pe locul 1 WTA, dar că îi va fi greu să câștige un turneu de Grand Slam în acest fel.

 

"Tenisul-procentaj te urcă pe primul loc, dar nu îți aduce turnee de Grand Slam. Acolo ajungi să te duelezi cu jucători în formă, iar contra lor trebuie să joci un tenis mai mult decât procentual

În finala de la Roland Garros (n.r. pierdută de Halep cu Ostapenko), Simona a jucat precaut și a fost aproape de a câștiga. A avut și multe momente în care a încercat câteva lovituri decisive, dar în momentele importante nu a riscat. A plătit pentru asta.

După înfrângerea asta, Halep a devenit mai bună în momentele-cheie. 

Eu cred că e mai greu să termini anul pe primul loc WTA decât să câștigi un turneu de Grand Slam. Să ajungi pe locul 1 trebuie să joci grozav și să ai un tenis consistent. Trebuie să fii mai bun decât toți. La un Mare Șlem poți prinde două săptămâni bune și să câștigi. Doar trebuie să fii mai bun decat cei 7 jucători cu care te duelezi", a spus Navratilova pentru site-ul WTA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel