Simona Halep ar putea rata Indian Wells. Vestea dată de medic

Accidentarea Simonei Halep ar putea să o țină o perioadă importantă pe tușă. Jucătoarea româncă va reveni pe locul 1 mondial, însă situația de la picior îi dă mari bătăi de cap. 

Medicul Vlad Predescu, specialist în ortopedie, a tratat-o pe Simona Halep și este de părere că acesta are nevoie de cel puțin o luna de pauză. În aceste condiții, Halep ar rata Indian Wells, turneu programat în perioadă 7-18 martie.

"Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanță, durerile în astfel de situații sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanță, cum e și cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. (...) La problemă medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie și administrarea de antiinflamatorii. Dacă se constată, în timp, din nou, o recidiva, atunci perioadă de repaos poate ajunge până la șase săptămâni. Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge și la intervenția chirurgicală. Asta doar în cazuri exceptionale", a declarat Predescu pentru Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel