Simona Halep, surpriză în timpul turneului de la Indian Wells. Un nou antrenor

Simona Halep ar putea avea antrenor pentru turneul de la Miami.

Anunţul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup.

"Este puţin o lipsă din punct de vedere al liniştii echipei, pentru că Simona nu are un antrenor de bază. Încet, încet, va trebui să găsească o variantă optimă pentru un antrenor, nu o variantă în grabă. Este deja în timpul turneelor şi o aşteaptă o perioadă mai dificilă. Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie", a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport.

Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti începând de săptămâna viitoare alături de Daniel Dobre, care face parte din staff-ul Federaţiei Române de Tenis. El o va antrena pe sportiva noastră pentru o perioadă limitată. Nu va fi, foarte probabil, o colaborare pe termen lung, tehnicianul urmând să o ajute în perioada de tranziţie, până îşi găseşte un tehnician cu "normă întreagă", a mai spus Segărceanu.

Daniel Dobre a jucăt și el tenis, fiind multiplu campion naţional, și a făcut școala de antrenori în Germania, între 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel