SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost eliminată marți de germana Angelique Kerber, nr. 4 mondial, după două seturi, 7-5, 7-6 (7-2), în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.

Simona Halep a cedat după o oră și 33 de minute, în fața unei adversare care a fost la conducerea jocului. În primul set au fost opt breakuri consecutive: Angelique Kerber a condus cu 2-0, 3-1, 4-2 și 5-3, apoi Halep a avut o revenire și a egalat la 5, însă românca a pierdut primul set după o dublă greșeală.

Jucătoarea germană nu a fost niciodată condusă nici în setul 2 și a avut la un moment dat 5-3, dar Halep a avut o nouă revenire și a urmat un tie-break, în care Kerber s-a impus.

VEZI ȘI: Cine este politicianul care se bucură că a pierdut Simona Halep

Jucătoarea germană o va întâlni în semifinale pe învingătoarea dintre americanca Venus Williams și kazaha Iaroslava Șvedova.

Românca rămâne cu 250.000 de lire sterline și 430 de puncte WTA pentru accederea în sferturi de finală.

Kerber, câștigătoare a titlului la Australian Open anul acesta, are un bilanț defavorabil în întâlnirile cu Halep, având două victorii, față de trei ale româncei.

Simona Halep, învinsă anul trecut în primul tur la All England Club, a fost semifinalistă la Wimbledon în 2014.



SETUL 2: SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE 

6-6. Avem tiebreak. Din tribune se aude: 'Hai, Simoooonaaaa!'. Sportiva noastră se oprește în sferturi.

5-6. Kerber este iar în avantaj. Halep servește pentru a rămâne în meci.

5-5. Game Kerber.

5-4. Simona Halep supraviețuiește în meci, dar mai are de luptat pentru a rămâne în set.

4-4. Kerber va servi pentru calificarea în semifinale.

3-4. Simona Halep revine în forță și rămâne în meci, recuperându-şi rapid serviciul pierdut în game-ul precedent.

2-4. Break alb făcut de Kerber.

2-3. Game Angelique Kerber.

2-2. Simona halep revine la conducere după un game extrem de lung.

1-2. Kerber preia din nou conducerea.

1-1. Simona își face serviciul. 

0-1. Kerber gâștigă primul game al setului secund.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE - A început setul 2

5-7. Angelique Kerber câștigă primul set al meciului. 40 de minute a durat acest set, în care au fost 9 break-uri în 12 game-uri.

5-6. Kerber câștigă și ea pe serviciul său și trece din nou la conducere.

5-5. Simona egalează pe serviciul propriu!

4-5. Al 8-lea break consecutiv al meciului. Simona rămâne în set și va servi pentru a egala.

3-5. Simona pierde propriul serviciu și îi oferă șansa adversarei de a căștiga setul. 

3-4. Din nou break, de această dată reușit de Simona!

2-4. Angelique Kerber face și ea break-ul și se distanțează din nou la două game-uri de Simona. Avem 5 break-uri în 18 minute de joc.

2-3. Simona face break-ul și reduce din diferență. Jucătoarea noastră a avut trei mingi de break. Kerber a anulat-o pe prima cu un AS, însă apoi a făcut o dublă greșeală și a pierdut game-ul.

1-3. Simona își pierde din nou serviciul. A fost un game extrem de disputat în care jucătoarele au făcut spectacol.

1-2. Simona Halep face și ea break-ul și va servi pentru a egala. Primul game alb al Simonei.

0-2. Jucătoarea din Geramnia face break-ul repede!

0-1. Kerber câștigă primul game al meciului, pe serva sa. A fost un game alb.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE - Meciul a început

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Nu este prima dată când Simona Halep și Angelique Kerber se duelează.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Marți, la Wimbledon, va fi a cincea întâlnire directă dintre cele două, Simona Halep conducând cu 3-1, singura victoria a sportivei din Germania înregistrându-se la meciul de Fed Cup, disputat în aprilie la Cluj-Napoca.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Angelique Kerber din Germania, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe japoneza Misaki Doi, locul 49 WTA, după 64 de minute de joc. 

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Luni, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce a învins-o în trei seturi pe americanca Madison Keys, 6-7 (5-7), 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep (24 ani, 5 WTA) s-a impus într-o oră și 58 de minute în fața unei adversare de 21 de ani, aflată pe locul 9 în ierarhia WTA. Halep conduce acum cu 2-1 în duelurile cu Keys.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Primul set dintre Simona Halep și Madison Keys, unul foarte echilibrat, a fost câștigat de americancă la tie-break. Americanca a început mai bine setul 2, în care a condus cu 2-0, însă românca a avut o revenire puternică și și-a adjudecat setul cu 6-4. Începutul setului 3 a fost echilibrat. După 2-2, Simona Halep a trecut la conducerea partidei și a câștigat decisivul cu 6-3.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep a obținut 250.000 de lire sterline și 430 de puncte WTA pentru accederea în sferturi de finală, unde o va întâlni pe jucătoarea germană Angelique Kerber, nr. 4 mondial. Kerber, câștigătoare a titlului la Australian Open anul acesta, are un bilanț defavorabil în întâlnirile cu Halep, având o singură victorie, față de trei ale româncei.

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep, învinsă anul trecut în primul tur la All England Club, a fost semifinalistă la Wimbledon în 2014.

[citeste si]

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE SCORE la Wimbledon. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cum se vă desfășura meciul dintre Simona Halep și Angelique Kerber. Partida este programată pentru marți, ora 15:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel