SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT, în turul doi la WUHAN, de la ora 15:30

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Simona Halep o întâlnește, marți, pe Anastasia Pavlyuchenkova, în turul doi de la Wuhan. Partida va începe în jurul orei 15:30 și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO. Înaintea acestui meci, de la ora 13.30, se va disputa o altă partidă, dintre Kvitova (a treia favorită) și Gavrilova.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă meciul cu scorul de 6-2, 6-1.

”Mă simt foarte bine. Am dominat meciul și mă bucur că am revenit aici”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Misiune pentru Pavlyuchenkova! Simona Halep conduce cu 5-1 și este aproape de a câștiga meciul.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Jucătorea noastră joacă foarte bine și se distanțează la 4-1.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Halep reușește al doilea ”Ace!” al său în acest meci.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă un nou game și conduce cu 3-1 în setul doi.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă game-ul trei din setul doi și conduce cu 2-1.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Anastasia Pavlyuchenkova egalează. Scorul este de 1-1, în setul doi.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep este foarte sigură pe ea și câștigă primul game din setul al doilea. Scor 1-0.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă primul set, cu scorul de 6 la 2.


SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Până acum Pavlyuchenkova a reușit trei as-uri, în timp ce Simona Halep a făcut unul.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep a salvat trei mingi de break și este aproape de a câștiga primul set. Scorul este 5-2.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Anastasia Pavlyuchenkova câștigă ce-l de-al șaselea game al setului și reduce din diferență. Scorul este de 4-2 pentru Simona.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă patru game-uri la rând. Scorul este de 4-1 după 17 minute de joc.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep mai câștigă un game i se distanțează la 3-1.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep câștigă al treilea game al setului și conduce cu 2-1.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona Halep egalează. Scorul este 1-1 în primul set.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Simona a pierdut primul game. Pavlyuchenkova conduce cu 1-0.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: A început meciul. Simona conduce cu 40-30 pe serviciul ei.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA: Cele două jucătoare se încălzesc. În partida precedentă,  Petra Kvitova a învins-o pe Daria Gavrilova, după un set decisiv: 6-3, 4-6, 7-5.

UPDATE 15:30 - S-a decalat cu circa 30 de minute ora la care va începe meciul Simonei cu Anastasia Pavlyuchenkova din cauza partidei Kvitova - Gavrilova care se dispută înainte. Până acum, scorul este 6-3, 4-6 pentru Kvitova. Urmează setul decisiv.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, are 24 de ani și este locul 32 WTA.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Nu este prima dată când Simona Halep o întâlnește pe Anastasia Pavlyuchenkova.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Cele două s-au întalnit de-a lungul timpului de cinci ori, de fiecare dată impunându-se românca. Ultimul succes datează de la Cincinnati: 7-6(3), 6-2 pentru numărul doi mondial.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Simona Halep, înainte de meciul de marți de la Wuhan, a făcut câteva declarații: "Pentru toate jucătoarele este dificil să evolueze aici, după ce am avut atât de multe turnee de-a lungul anului. Unele dintre noi au avut rezultate bune şi nu este uşor să rămâi concentrată pentru aceste meciuri. Dar sunt turnee bune, mari şi sunt bucuroasă că pot juca la acestea. Sunt sănătoasă şi pot juca la aceste turnee, care sunt foarte importante pentru noi. Sper să am energie să câştig câteva meciuri".

[citeste si]

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Simona Halep a mai zis să nu are mari așteptări de la acest turneu: "Vin din SUA, unde am jucat bine şi am avut rezultate bune. Nu m-am aşteptat la acele rezultate, deoarece am avut un sezon slab înainte. Dar acum sunt cu adevărat mulţumită de jocul meu, sunt mai încrezătoare şi am venit aici doar ca să mă bucur de turneu. Nu am aşteptări de la acest turneu, vreau doar să joc cel mai bun tenis al meu şi să mă bucur de tot ce este aici".

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Simona Halep a primit luni o veste foarte bună. După Eugenie Bouchard, s-a retras și Maria Sharapova. Ea a părasit turneul WTA de la Wuhan în turul al doilea. Jucătoarea din Rusia a abandonat din cauza unor probleme medicale în timpul setului decisiv al partidei cu Barbora Strycova, din Cehia.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. La scorul de 6-7(1), 7-6(4) și 1-2, Maria Sharapova a luat decizia de a nu merge mai departe. A fost prima partida oficială a sportivei din Rusia după eliminarea de la Wimbledon.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT.  În China, principala favorită este Simona Halep, locul 2 WTA. Turneul de la Wuhan face parte din categoria Premier 5, fiind dotat cu premii totale în valoare de $2.212.250. În 2014, competiția a fost câștigată de Petra Kvitova: 6-3, 6-4 cu Eugenie Bouchard.

SIMONA HALEP - ANASTASIA PAVLYUCHENKOVA LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va începe în jurul orei 15:30 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel