Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal scor. Rezultat final

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal
Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep se duelează cu Anastasia Pavliucenkova în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada). Meciul începe la ora 01:30. Rezultatul îl veți afla pe www.dcnews.ro.  

UPDATE: Meciul Simona Halep - Anastasia Pavlyuchenkova va fi reluat joi după-amiază, în jurul orei 18:00. În cazul în care câștigă, Simona va juca două partide în decurs de doar câteva ore, urmând să dispute și duelul din turul III în aceeași zi!

UPDATE: 06:45: Partida nu a fost reluată. Este în continuare întreruptă din cauza  ploii. 

UPDATE ora 02.50

Halep - Pavlyuchenkova 3-4.
Partida a început cu întârziere de mai mult de 10 minute. După aproape 40 de minute de joc, însă, a început ploaia, iar cele două jucătoare au fost trimise la vestiare. Arbitrul Kader Nouni a decis că partida trebuie să fie întreruptă pentru moment.

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep, numărul unu mondial, o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal (Canada).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Marţi, în primul tur al competiţiei, Anastasia Pavliucenkova a învins-o în două seturi, 6-3, 6-2, pe Christina McHale din Statele Unite, venită din calificări.

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Simona Halep, principala favorită de la Montreal, este calificată direct în turul secund. Românca a câştigat toate cele şapte meciuri disputate până acum împotriva Anastasiei Pavliucenkova, ultimul dintre ele anul trecut, în optimile de finală ale turneului de la Roma (6-1, 4-6, 6-0).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Tot marţi, rusoaica Maria Şarapova s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa bulgăroaicei Sesil Karatanceva, britanica Johanna Konta a trecut în trei seturi, 6-7 (6/8), 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, numărul 11 pe lista capilor de serie, în timp ce belarusa Viktoria Azarenka a dispus cu 6-0, 6-1 de Kristina Mladenovic (Franţa).

Simona Halep - Anastasia Pavliucenkova Montreal: Nu uitați: Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Pavliucenkova începe la ora 01:30!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel