SIMONA HALEP, analizată de specialiștii în tenis pentru evoluția din 2014

SIMONA HALEP. Site-ul de specialitate tennisnow.com a analizat evoluția Simonei Halep din acest an, într-un articol dedicat jucătorilor "care ne-au impresionat în 2014. Românca a impresionat prin tehnica, inteligența și determinarea de care dă dovadă pe terenul de tenis.

SIMONA HALEP. "După ce o vezi pe prima jucătoare a României, poţi spune repede că Simona Halep este o femeie din timpurile actuale. Există o claritate în jocul ei de picioare, o maşinărie care loveşte consistent, are o inteligenţă în selecţia loviturilor. Deşi este o sportivă incredibilă, se poate spune că munca şi disciplina stau la baza fiecărei mişcări. În jocul ei sunt elemente de sacrificiu şi se poate vedea că a suferit pentru a deveni ceea ce este astăzi - o jucătoare de pe linia de fund rar întâlnită, cu o inteligenţă extrem de ridicată în tenis.

SIMONA HALEP. Deşi nu a fost înzestrată cu o înălţime mai mare sau cu o forţă mai mare, Halep urcă în ierarhia WTA treaptă cu treaptă. Este o creştere alimentată de determinare şi de dorinţa de a scoate maximum din potenţialul ei de atlet", a notat tennisnow.com în descrierea făcută Simonei Halep, conform realitatea.net.

Vezi și: Când va juca Simona Halep la Bucharest Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel