SIMONA HALEP - ALEXANDRA KRUNIC 6-3, 6-3, în SFERTURI DE FINALĂ la SHENZHEN - LIVETEXT

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep s-a calificat joi în semifinalele turnelui de la Shenzhen. Românca a trecut în sferturi de Alexandra Krunic, după un dublu 6-3 aplicat sârboaicei.

Citește și: Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Shenzhen


SIMONA HALEP - ALEXANDRA KRUNIC 6-3, 6-3


UPDATE:

Simona Halep a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a trece de sârboaica de pe locul 84 WTA, iar în semifinale o va întâlni pe Saisai Zheng (China, locul 97 WTA). Românca a arătat un joc extrem de solid, reușind câteva execuții superbe, care i-au adus puncte importante. Sportiva noastră nu i-a dat nicio șansă Alexandrei Krunic și a dovedit că, într-adevăr, așa cum a afirmat ieri, jocul ei crește de la meci la meci în China.

Pentru calificarea în semifinale la Shenzhen, românca de pe locul 3 WTA va primi 110 puncte în clasamentul mondial şi un cec în valoare de 29.730 de dolari.

Vezi aici detalii despre viitoarea adversară a Simonei Halep de la Shengzhen


Desfășurarea LiveText a partidei:

--------------------

- 6-3: Simona Halep mai face un break și se impune în fața Alexandrei Krunic, obținând calificarea în semifinalele de la Shenzhen.

- 5-3: Românca servește excelent, face game la 0 și vine la o singură lungime de calificarea în semifinalele de la Shenzhen.

- 4-3: Halep face repede re-break și revine la conducerea setului 2.

- 3-3: Krunic egalează cu un break la 0, care a durat doar 1 minut și 15 secunde.

- 3-2: Sărboaica servește bine, face game alb și rămâne în set, la un break în spatele sportivei noastre.

- 3-1: Simona Halep revine de la 0-30 și își câștigă propriul serviciu, după o scurtă foarte bună trimisă în ultimul punct al game-ului.

- 2-1: Krunic face primul punct al setului 2. Simona Halep dă unele semne de nervozitate și încearcă să se auto-motiveze vorbind cu sine.

- 2-0: Românca își adjudecă un game extrem de disputat. Krunic a avut două mingi de break, dar Simona Halep și-a construit superb punctele și a reușit să anuleze șansele adversarei, după care a închis game-ul cu un ace.

- 1-0: Simona Halep începe cum nu se poate mai bine setul secund, cu un break.

- 0-0: Setul 2 începe cu Alexandra Krunic la serviciu.

--------------------

- 6-3: Românca de pe locul 3 WTA concretizează a doua minge de set și își adjudecă primul act al sfertului de finală cu Alexandra Krunic.

- 5-3: Sârboaica reușește un game alb, iar Simona Halep va servi pentru adjudecarea primul act.

- 5-2: Simona Halep arată un joc tot mai solid și, în ciuda defensivei bune a sârboaicei, sportiva noastră mai face un game și e la o lungime de câștigarea primului set.

- 4-2: Alexandra Krunic reușește primul game al meciului pe propriul serviciu și rămâne în set.

- 4-1: Simona Halep își revine pe propriul serviciu și reușește un game alb.

- 3-1: Seria break-urilor continuă în debutul primul set. Românca se desprinde și servește pentru 4-1.

- 2-1: Sportiva noastră are probleme cu primul serviciu, iar sârboaica profită și returnează bine, reușind să își ia break-ul înapoi.

- 2-0: Simona Halep începe excelent sfertul de finală și face break pe primul serviciu al lui Krunic.

- 1-0: Românca și-a făcut ușor primul serviciu, la 15.

- 09:10 - Meciul Simona Halep - Alexandra Krunic a început. Românca servește.

--------------------

- 09:05 - Cele două jucătoare au ieșit pe teren pentru încălzire. Meciul va începe în scurt timp.

- 08:50 - Sfertul de finală Saisai Zheng - Zarina Diyas s-a încheiat după trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-2, iar în câteva minute va începe partida Simonei Halep. Astfel, dacă trece de Alexandra Krunic, românca va juca în semifinale cu numărul 97 mondial, Saisai Zheng, din China.

- 08:05 - Saisai Zhen a câștigat la tie-break al doilea set al confruntării cu Zarina Diyas, astfel că partida Simonei Halep va începe după setul decisiv din acest meci.

- 07:20 - Meciul dintre Simona Halep și Alexandra Krunic se va juca pe terenul central de la Shenzhen, după încheierea partidei Zarina Diyas - Saisai Zheng, scor 6-3, 2-4. Câștigătoarea acestui sfert va întâlni în semifinale învingătoarea duelului Halep - Krunic.

--------------------

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Organizatorii turneului de la Shengzhen au anunțat când se va juca sfertul de finală dintre Simona Halep și Alexandra Krunic.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Sfertul de finală Simona Halep - Alexandra Krunic se va juca joi, nu mai devreme de ora 7:30 (ora României), transmit organizatorii competiției din China. Meciul va fi transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. În sferturile de finală de la Shenzhen, Simona Halep o va întâlni pe Alexandra Krunic (Serbia, locul 84 WTA). Sârboaica de 21 de ani a trecut în optimi de Karolina Schmiedlova (Slovacia, locul 73 WTA), în trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-1.

SIMONA HALEP - SHENZHEN. Simona Halep şi Alexandra Krunic s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2014, chiar în turneul de la București. Atunci românca s-a impus în turul secund cu scorul de 6-2, 6-4, după care a câştigat competiția din țara natală.

Vezi și: Halep își avertizează adversarele: "Vreau să merg cât mai departe"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel