EXCLUSIV  SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA, primul SONDAJ. Vot surprinzător

Simona Halep s-a calificat cu greu în turul trei de la Miami, după ce a învins-o pe Oceane Dodin, scor 3-6, 6-3, 7-5. Sâmbătă, 24 martie, urmează un nou meci pentru româncă.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA. Așadar, jucătoarea de tenis Simona Halep a intrat în turul al treilea al turneului de la Miami, după un meci în care s-a chinuit, contra franţuzoaicei Oceane Dodin. Partida a durat două ore şi şapte minute, terminându-se cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 pentru Simona Halep. În cel de-al treilea set, românca era nervoasă, întrucât nu-i ieşea jocul. Și-a spart racheta, şi din această cauză a fost huiduită de public.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA. În turul următor, Halep o va înfrunta pe poloneza Radwanska. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 17.00. Cele două s-au mai întâlnit de zece ori, scorul fiind egal: 5-5. Halep și Radwanska s-au întâlnit ultima oară la Cincinnati, în 2016. Atunci, sportiva din Constanța s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1.

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA. În acest context, DC News a lansat un sondaj cu următoarea întrebare: O va învinge Halep pe Radwanska în turul al treilea?

După cum se poate observa în sondaj, 5973 de voturi, adică 47,64%, consideră că Simona Halep va câștiga, în timp ce 6565, respectiv 52,36%, susțin că va pierde.


(w670)

[citeste si]

SIMONA HALEP – AGNIESZKA RADWANSKA. Rămâne de văzut cum se va încheia confruntarea dintre cele două sportive. Meciul va fi prezentat, pe DC News, în format LIVE TEXT. Mai multe, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel