SIMONA HALEP, eliminată de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2015, după ce a pierdut ultimul meci din Grupa Roșie, cu AGNIESZKA RADWANSKA

Cutremur la Turneul Campioanelor 2015! Principala favorită, Simona Halep, părăsește competiția încă din grupe. Numărul 2 mondial a pierdut duelul de joi cu Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, din ultima etapă a Grupei Roșii de la Singapore. Poloneza s-a impus în două seturi, scor 6-7 (5), 1-6, după o oră și 44 de minute de joc.

UPDATE: Simona Halep a început foarte bine partida cu Agnieszka Radwanska și a avut 2-0 în debutul primului set. Poloneza a reușit să egaleze la jumătatea setului, scor 3-3, după care s-a mers cu serviciul până la 6-6, timp în care sportiva noastră a irosit minge de break după minge de break. În tie-break, Simona Halep a pornit ca din tun și a condus cu 5-1, moment în care s-a produs o ruptură în jocul ei, iar poloneza a reușit șase puncte la rând și s-a impus cu 5-7 în tie-break. Aga și-a adjudecat astfel cu 6-7 actul inaugural, în care Simona Halep a irosit opt din cele nouă șanse de break pe care le-a avut.

Setul secund a fost o simplă formalitate pentru poloneză, care s-a impus în mai puțin de jumătate de oră și a eliminat-o pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor 2015.

Agnieszka Radwanska încă speră la calificarea în semifinale. Poloneza va merge în fazele eliminatorii de la Singapore dacă, în ultimul meci din Grupa Roșie, Maria Sharapova se va impune în două seturi în fața Flaviei Pennetta. 

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA 6-7 (5), 1-6

------------------------

Setul 2:

- 1-6: Radwanska reușește un nou break alb și câștigă și setul secund, care a durat doar 28 de minute de joc. Poloneza o elimină astfel pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor 2015 și așteaptă meciul Sharapova - Pennetta, pentru a afla dacă merge în semifinalele de la Singapore.

- 1-5: Poloneza își face serviciul, la 30, și e la un game distanță de victorie. Simona Halep va servi pentru a rămâne în meci.

- 1-4: Radwanska zburdă pe teren în aceste momente și mai câștigă un break. Românca face greșeală după greșeală și pare că a renunțat să mai lupte pentru victorie.

- 1-3: Poloneza confirmă break-ul, cu un game la 15, și se desprinde în debutul setului secund. Simona Halep pare să aibă ceva probleme musculare la picior.

- 1-2: Probleme pentru Simona Halep! Poloneza reușește un break alb, la zero, și va servi pentru 1-3. Mai îngrijorător decât scorul este jocul româncei, care pare puțin deconectată de la miza partidei, după ce a pierdut primul set.

- 1-1: Radwanska își câștigă serviciul fără probleme, la 15.

- 1-0: Simona Halep începe bine setul secund, cu game pe propriul serviciu, la avantaj. Românca a avut nevoie de patru mingi de game pentru a închide punctul, timp în care a salvat și o șansă de break a polonezei. Statistica primului set arată că românca a reușit să concretizeze în actul inaugural o singură minge de break, din cele nouă pe care le-a avut!

- ora 10:33 - Începe setul secund, cu Simona Halep la serviciu.

------------------------

Setul 1: 

- 6-7: Dramatic! Simona Halep a condus cu 5-1 în tie-break, dar poloneza a revenit fantastic și a reușit șase puncte consecutive, adjudecându-și primul set după o oră și 16 minute de joc. Chiar dacă va reuși să întoarcă soarta acestui meci și va câștiga în trei seturi, Simona Halep nu va fi sigură de calificare și va depinde de rezultatul meciului Sharapova - Pennetta pentru accederea în semifinale. 

------------------------

Tie-break:

- 5-7: Schimb incredibil de mingi, pe care poloneza îl câștigă și își adjudecă primul set al meciului cu Simona Halep. Poloneza a revenit de la 5-1 pentru româncă în tie-break.

- 5-6: Incredibil, de la 5-1 pentru Simona Halep, Radwanska are minge de set.

- 5-5: Retur fantastic reușit de poloneză.

- 5-4: Al treilea punct consecutiv pentru Aga. Simona va servi de două ori.

- 5-3: Poloneza e la un mini-break în spate.

- 5-2: Radwanska reduce din diferență.

- 5-1 pentru Simona Halep!

- Simona Halep conduce cu 4-1!

- 3-1 pentru Simona Halep.

- 2-1: Românca trece la conducere.

- 1-1: Simona egalează.

- 0-1 pentru Radwanska.

------------------------

-  6-6: Simona Halep și-a făcut serviciul fără prea mari emoții. A servit câștigător, a reușit o combinație un-doi și a mai izbutit un serviciu bun pentru 40-0. Radwanska a trimis un lung de linie câștigător cu dreapta, pentru 40-15, după care Simona a comis o eroare și s-a făcut 40-30, moment în care sportiva noastră a închis game-ul și a împins primul set în tie-break.

- 5-6: Incredibil! Simona Halep irosește din nou trei mingi de break! Radwanska joacă fantastic atunci când românca are șanse de break și reușește să i le anuleze. Poloneza și-a făcut serviciul după ce a mai irosit o minge de 5-6, iar sportiva noastră va servi pentru a împinge primul set în tie-break.

- 5-5: Dramatism total! Simona Halep a reușit un game fantastic: a fost condusă cu 15-40 pe propriul serviciu, dar a salvat incredibil cele două mingi de set, cu atacuri extrem de precise și de bine calculate. A urmat un serviciu doi returnat afară de Radwanska, după care sportiva noastră și-a concretizat avantajul și a egalat la 5.

- 4-5: Un nou game extrem de disputat pe serviciul polonezei, în care Simona Halep a irosit nu mai puțin de trei mingi de break. Într-un final, Radwanska a reușit să concretizeze a treia sa șansă de game și a făcut 4-5. Simona Halep va servi pentru a rămâne în primul set.

- 4-4: Simona Halep își face serviciu, la 30, și restabilește egalitatea.

- 3-4: Radwanska își confirmă breakul, la 30, și trece pentru prima dată la conducerea partidei. Mare atenție pentru Simona Halep, care are nevoie de o victorie în două seturi pentru a fi sigură de calificarea în semifinale, fără să depindă de rezultatul partidei Sharapova - Pennetta.

- 3-3: Poloneza își ia break-ul înapoi, după un game câștigat la 30 și o șansă de 3-3 anulată de româncă.

- 3-2: Radwanska își face serviciul după un game foarte disputat, cu multe răsturnări de situație. Poloneza a jucat excelent până la 15-40, când a comis o dublă greșeală, anulându-și singură o șansă de 3-2. Românca a anulat și a doua șansă de 3-2, după care a ajuns bine la scurta adversarei și a reușit să-și procure o minge de break, anulată însă de poloneză. Simona a trimis un passing shot superb pentru al doilea avantaj, însă Radwanska i-a anulat și această minge de break, cu un ace, pentru ca, într-un final, poloneza să-și facă serviciul și să rămână la un break distanță.

- 3-1: Simona Halep câștigă fără emoții game-ul pe propriul serviciu, început cu o dublă greșeală. Românca a reușit un contre-pied minunat, executat cu dreapta în cross, pentru 30-15, și a continuat să atace cu serviciul, pentru a se impune în final la 15 și pentru a se menține la un break în fața polonezei.

- 2-1: Poloneza face primul game al partidei, la 15. Halep a deschis game-ul cu un backhand în lung de linie câștigător, dar Radwanska a răspuns cu un punct construit frumos și încheiat de la fileu. Au urmat două greșeli ale româncei, iar ultimul punct al game-ului a fost unul superb: Simona a atacat, dar Radwanska s-a apărat admirabil, până în momentul în care, aflată în defensivă, poloneza a reușit un forehand superb în diagonală, care a lăsat-o fără replică pe sportiva noastră.

- 2-0: Românca își confirmă breakul, cu un game la 15, și se desprinde în debutul actului inaugural.

- 1-0: Simona Halep începe excelent, cu break în primul game al meciului. Românca a reușit un retur splendid la 30-30, direct câștigător, după care și-a înghesuit adversara pe fundul terenului, până când aceasta a cedat și a trimis în fileu. 

- ora 09:15 - A început meciul Halep - Radwanska! Poloneza servește prima.

------------------------

- ora 09:08 - Simona Halep a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească prima. Meciul va începe în câteva minute, după încălzirea celor două sportive.

------------------------

Știrea inițială: TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep joacă astăzi, de la ora 09:00, un meci decisiv, care îi poate aduce a doua calificare consecutivă în semifinalele Turneului Campioanelor. Românca de pe locul 2 WTA o întâlnește pe Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, în ultima etapă din Grupa Roșie de la Singapore. Meciul Simona Halep - Agnieszka Radwanska este transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Simona Halep a trecut deja peste eșecul cu Maria Sharapova și este acum pregătită de meciul cu poloneza. Va fi a noua întâlnire dintre cele două sportive, care până acum și-au împărțit în mod egal victoriile. Singur duel din 2015 între Halep și Radwanska a avut loc în sferturile turneului de la Toronto, atunci când românca a pierdut la zero primul set, însă a revenit incredibil și s-a impus în trei seturi.

Bilanțul întâlnirilor Halep - Radwanska 4-4:

1. Halep - Radwanska 0-6, 6-3, 6-1 (2015, Toronto, sferturi)
2. Halep - Radwanska 6-2, 6-2 (2014, Turneul Campionilor, semifinale)
3. Halep - Radwanska 3-6, 4-6 (2014, Indian Wells, semifinale)
4. Halep - Radwanska 7-5, 6-2 (2014, Doha, semifinale)
5. Halep - Radwanska 6-7, 6-1, 6-2 (2013, Roma, turul II)
6. Halep - Radwanska 3-6, 1-6 (2013, Auckland, optimi)
7. Halep - Radwanska 5-7, 0-6 (2012, Bruxelles, finală)
8. Halep - Radwanska 1-6, 2-6 (2011, Australian Open, turul III)

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. "Nu mă gândesc că este un meci decisiv sau că va fi un meci uşor sau dificil. Vreau doar să joc, am mai întâlnit-o, ştiu că aleargă foarte bine şi returnează multe mingi. Va fi un duel fizic, dar trebuie să fiu agresivă şi să joc cum am făcut-o şi anul trecut contra ei, tot aici", a declarat Simona Halep înaintea partidei decisive cu Agniezska Radwanska.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Chiar dacă a pierdut duelul cu Maria Sharapova, Simona Halep tot mai are şanse să se califice în fazele eliminatorii, chiar și de pe primul loc al grupei. Tot ce trebuie să facă este să se impună astăzi în două seturi în faţa polonezei.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Mai jos vă prezentăm care sunt toate scenariile posibile înainte de ultimele meciuri din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor 2015: Simona Halep - Agnieszka Radwanska şi Maria Sharapova - Flavia Pennetta

1. Sharapova câştigă grupa şi Halep termină pe doi dacă:

  •  cele două îşi câştigă meciurile
  •  Halep pierde în trei seturi şi Sharapova câştigă cu orice scor
  •  Halep câştigă în trei seturi şi Sharapova pierde în trei seturi

2. Pennetta câştigă grupa şi Sharapova termină pe doi dacă:

  •  Pennetta câştigă în minim de seturi şi Halep nu se impune în minim de seturi
  •  Pennetta câştigă în trei seturi şi Halep pierde

3. Halep câştigă grupa şi Pennetta termină pe doi dacă:

  •  Halep şi Pennetta se impun în minim de seturi

4. Halep câştigă grupa şi Sharapova termină pe doi dacă:

  •  Halep câştigă în minim de seturi şi Sharapova pierde în trei seturi

5. Sharapova câştigă grupa şi Pennetta termină pe doi dacă:

  •  Sharapova se impune în trei seturi şi Halep pierde în două seturi

6. Sharapova câştigă grupa şi Radwanska termină pe doi dacă:

  •  ambele se impun în minim de seturi

Clasamentul Grupei Roşii:

Jucătoare Victorii Seturi Game-uri
1. Maria Sharapova 2 4-1 28-23
2. Simona Halep 1 2-2 22-15
3. Flavia Pennetta 1 2-2 15-22
4. Agnieszka Radwanska 0 1-4 23-29

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel