SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI

Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari, vineri, după ce a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1.


Românca s-a impus într-o oră și 31 de minute și a egalat situația în disputele directe cu Radwanska, scor 5-5.

În penultimul act, Simona Halep va juca împotriva germancei Angelique Kerber, numărul doi mondial, care a câștigat în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-0 disputa cu Carla Suarez Navarro (Spania/N. 9). Kerber, vicecampioana olimpică, are șansa de a urcat pe primul loc în ierarhia mondială dacă va câștiga turneul.

Halep și Kerber, care vor juca sâmbătă, de la ora 19:30 (ora României), s-au întâlnit recent, la Montreal, când reprezentanta țării noastre a dispus în semifinale cu 6-0, 3-6, 6-2. Halep conduce cu 4-2 în meciurile directe cu Kerber.

-----

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de multe ori.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Agnieszka Radwanska are 4-3 în meciurile directe cu Simona Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep a învins-o pe australianca Daria Gavrilova cu scorul de 6-1, 6-2, după doar 53 de minute. Românca este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. "E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul", a declarat românca după partidă.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: "Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu".

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Agnieszka Radwanska a trecut cu 6-7 (1), 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Meciul dintre Simona Halep și Agnieszka Radwanska va fi transmis vineri noapte începând cu ora 02:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel