Simona Halep, afaceri imobiliare. Ce vrea să construiască

Simona Halep îşi investeşte banii în imobiliare. Sportiva deţine un teren de aproape 900 de metri pătraţi în cartierul Faleză Nord din Constanţa, unde vrea să ridice un bloc de locuinţe.

Simona Halep solicită modificarea Planului Urbanistic Zonal pentru perimetrul ce cuprinde terenul respectiv. Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat anunţul de consultare a publicului pentru emiterea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Oneşti, strada Dragoslavelor, bulevardul Mamaia, strada Unirii, conform Avizului de Oportunitate nr. 53130 din 5 aprilie 2016. Iniţiatorul este Simona Halep, iar elaboratorul PUZ-ului este S.C. Ecodesign Team S.R.L. Potrivit anunţului, obiectivul Planului Urbanistic Zonal constă în studierea, reglementarea şi modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate, scrie Cuget Liber.

Conform planurilor, pe strada Oneşti, chiar în apropiere de strada Unirii, Simona Halep va construi un imobil de locuinţe colective cu demisol, parter, două etaje şi al treilea etaj retras. În zonă, sunt atât locuinţe individuale, cât şi colective.

Publicul este invitat să transmită observaţii şi propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanţa, până pe 17 iunie, la ora 16,00. De asemenea, persoanele interesate sunt invitate să participe la dezbaterea publică organizată la sediul Primăriei Constanţa, în sala de şedinţe, pe 10 iunie, între orele 10,00 şi 11,00.

Iniţial, Simona Halep dorea să construiască pe terenul respectiv un bloc cu patru etaje, dar nu a primit autorizaţie de construcţie, aşa că a fost nevoită să modifice proiectul şi să solicite aprobarea unui nou Plan Urbanistic Zonal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel