Simona Halep, acuzată că a mimat accidentarea de la Toronto: "E o actriţă slabă"

Simona Halep a suferit teribil din punct de vedere fizic, în finala pierdută dumincă împotriva Belindei Bencic la Toronto. Condusă cu 6-7(5), 7-6(4) și 0-3 în decisiv, numărul 3 mondial a abandonat din cauza durerilor, generând emoţii în rândul fanilor săi. În momentul în care românii priveau cu îngrijorare accidentarea Simonei Halep, comentatoarea postului BT Sport, care a produs meciul în America, a făcut o remarcă revoltătoare pentru cei mai mulţi dintre telespectatori.

Halep, acuzată în direct: "E o actriţă slabă"

Britanica Samantha Smith, fostă jucătoare în circuitul profesionist de tenis, a acuzat-o pe Simona Halep că mimează crampele musculare şi ameţelile, pentru a-şi scoate adversara din ritm, potrivit prosport.ro. Chiar dacă a treia jucătoare a lumii se deplasa extrem de greu pe teren, Samantha nu a fost impresionată, spunând: "Simona Halep e o actriţă slabă".

Vezi și: SIMONA HALEP a făcut anunțul decisiv privind participarea la CINCINNATI 2015

La doar câteva game-uri după comentariul răutăcios al britanicei, Simona Halep a abandonat, explicând că motivele retragerii sunt mai mult decât întemeiate: "Am simţit un pic muşchiul, apoi s-a întins la genunchi. Iar în setul secund m-am simţit foarte rău, crampe stomacale, ameţeală, lucruri de felul acesta. Sunt dezamăgită că a trebuit să mă opresc, nu sunt învăţată să abandonez meciuri şi nu-mi place când se întâmplă. Dar azi a fost prea mult de suportat. Nu era vorba despre accidentarea la picior, nu ea m-a oprit, ci tot corpul, de la căldură".

Comentatoarea TV nu o suportă pe Simona?

Considerată o specialistă de top în lumea tenisului, în trecut colaboratoare a posturilor BBC, Sky Sports, ITV şi Eurosport, Samantha Smith nu se află la prima reacţie de acest gen. Antipatia ei pentru Simona Halep a ieşit la iveală în luna februarie, atunci când constănţeanca evolua în turneul de la Dubai. Samantha a spus că din jocul Simonei reiese faptul că este româncă. După o lovitură ratată de Halep, în sfertul de finală câştigat în faţa Ekatarinei Makarova (6-3, 1-6, 7-5), Samantha a punctat în direct: "A încercat în setul secund o scurtă cum n-am mai văzut niciodată. Mingea nu a avut nici intensitate, nici înălţime. Poate că astfel de execuţii găseşti doar în manualul tenisului românesc".

Citește și: Cutremur la Cincinnati! Jucătoare din top 10 WTA, eliminată în primul tur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel