Simona Halep, abandon Doha: Este pentru prima dată când am astfel de probleme

Simona Halep a câștigat turneul de la Dubai, însă a decis să se retragă din competiția de la Doha, a cărei ultimă ediție a câștigat-o, hotărârea luată fiind motivată din cauza unor dureri la coaste. "Este pentru prima dată când am astfel de probleme", a explicat sportiva româncă.

"Sâmbătă, înainte de turneul de la Dubai, am simţit o durere la coaste, în timpul antrenamentului. Mi-a fost greu să joc, dar am avut cîteva zile libere şi am început să evoluez fără a fi 100% pregătită. Încă simt acea durere şi cred că este mai rău ca înainte, aşa că am decis să mă opresc. Este pentru prima dată când am astfel de probleme.

Sunt foarte dezamăgită că ratez turneul, pentru că este important pentru mine, fiindcă aici am cîştigat primul trofeu important şi mi-a dat încredere.

SIMONA HALEP s-a retras din turneul de la Doha

Mereu este dificil şi neplăcut când trebuie să te retragi din cauza unor dureri. Dar trebuie să am grijă de corpul meu şi să mă gândesc la următoarele turnee unde trebuie să particip. Totuşi sunt fericită pentru că am câştigat un turneu important", a declarat Simona Halep, relatează menafn.com, potrivit gsp.ro.

Simona Halep, revenită pe locul 3 în clasamentul WTA,  va lua parte la turneul de la Indian Wells, organizat în perioada 11-22 martie 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel