SIMONA HALEP a vorbit înainte de FINALA cu SHARAPOVA de la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP ÎN FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014. Românca SIMONA HALEP a fost invitată, vineri, în emisiunea "Game, Set şi Mats", de la Eurosport, unde a vorbit despre FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014, pe care o va disputa cu rusoaica MARIA SHARAPOVA.

Vezi și: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în FINALĂ, după ce a eliminat-o pe ANDREA PETKOVIC, scor 6-2, 7-6


Românca, viitor număr 3 WTA, s-a arătat extrem de încrezătoare înainte de disputarea ultimului act de la ROLAND GARROS 2014.

"Întotdeauna îmi urmăresc adversarele, încerc să mă concentrez. Îmi fac mereu multe planuri. E important să joc mereu agresiv, să stau aproape de linia de fund.

Ştiu că Sharapova e foarte puternică şi te împinge departe de linia de fund. Nu vreau să o las să îşi facă jocul. Vreau să schimb timpul jocului. O să încerc să fac tot ce pot", a transmis Simona Halep, citată de gsp.ro.

Citește și: Presa americană: Cum o poate bate Halep pe Șarapova la Roland Garros. "Dacă nu face asta, rusoaica o ucide!"

"E aşa de şarmantă, are o personalitate profundă. Sper ca Maria nu a urmărit emisiunea de azi, pentru să Simona a cam spus toate planurile sale", a comentat Annabel Croft, fostă jucătoare de tenis, actuală prezentatoare tv.

"Cred că mulţimea va fi în spatele outsider-ului. Pe hârtie Sharapova e favorită, dar niciodată nu se ştie. E bine că Simona are mereu în cap câte o idee. Ştie mereu ce să facă", a spus și fostul tenismen Mats Wilander.

Vezi și: ROLAND GARROS 2014: SIMONA HALEP joacă FINALA cu MARIA SHARAPOVA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel