Simona Halep a pierdut semifinala cu Agnieszka Radwanska la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a ratat, sâmbătă, calificarea în ultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, fiind învinsă cu scorul de 6-3, 6-4, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA şi considerată a doua favorită.

În urma unei partide care a durat aproape o oră și 25 de minute, Simona Halep nu a reușit să obțină o a treia victorie consecutivă în disputele cu Agnieszka Radwanska, scorul întâlnirilor între cele două tenismene ajungând în prezent la 4-2, în favoarea jucătoarei din Polonia.

Cu toate acestea, calificarea în penultimul act al turneului de la Indian Wells îi aduce Simonei Halep o  recompensă de 225.000 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Începând de luni, Halep va ocupa locul 5 în clasamentul WTA, aceasta reprezentând cea mai bună clasare din istorie a unei jucătoare din România.

În consecință, finala competiției de la Indian Wells se va disputa între Agnieszka Radwanska și câștigătoarea celei de-a doua semifinale disputată între chinezoaica Na Li, cap de serie numărul 1 şi locul 2 WTA, şi italianca Flavia Pennetta, cap de serie numărul 20 şi locul 21 WTA.

Despre Indian Wells

Indian Wells este cel mai important turneu din afara celor 4 de Mare Şlem, cu cele mai mari premii şi cu cel mai numeros public.

Indian Wells Masters este deţinut de Larry Ellison, cofondator Oracle, şi se laudă cu a doua cea mai mare arenă de tenis din lume, 16.100 de locuri, după Arthur Ashe (US Open), 23.200, scrie gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel