Simona Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill în meciul pierdut cu Alize Cornet la Madrid

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

Simona Halep a fost eliminată de Alize Cornet în primul tur de la Madrid, scor 6-7 (6-8), 3-6, iar acest meci a reprezentat o premieră pentru sportiva noastră: a fost primul în care sportiva noastră a apelat la reputatul antrenor Darren Cahill pentru sfaturi, nu la Victor Ioniță, cel care este cunoscut drept tehnicianul locului 2 mondial.

Simona Halep a solicitat în două rânduri sfaturile lui Darren Cahill în timpul partidei cu Alize Cornet: în primul set, la scorul de 5-6, și în actul secund, la 2-2.

Deși a încurajat-o pe româncă și i-a dat și câteva sfaturi prețioase, cunoscutul tehnician nu a reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea elevei sale.

"Trebuie să fii mai atentă la serviciu, ai nevoie de mai multă rapiditate, plus că trebuie să combini loviturile. Ești previzibilă. Nu te lăsa. Luptă pentru fiecare minge", i-a spus în prima fază Darren Cahill jucătoarei noastre.

"Vorbește cu mine, spune-mi ce simți! Simți că pierzi controlul? Motivul pentru care nu ai lovituri câștigătoare e că nu lovești din drop. Încearcă mai mult acum, dar nu sub presiune. Continuă să lupți", a completat acesta la a doua interevenție, conform gsp.ro.

Vezi și: CUTREMUR la Madrid! SIMONA HALEP a fost ELIMINATĂ în primul tur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel