Simona Halep a anunțat primul turneu la care va participa în 2016

Simona Halep a confirmat că va participa în luna ianuarie din 2016 la al doilea turneu de categorie WTA Premier din calendarul sezonului, cel de la Sydney. Românca de pe locul 2 WTA va fi cel mai probabil principala favorită a competiției care va avea loc cu o săptămână înainte de Australian Open, primul Grand Slam al anului.

"Sydney e un mare turneu, e foarte dificil, toată lumea joacă bine. E cu un WTA Premier, poți întâlni jucătoare de top în prima rundă, dar sper să fiu pregătită să încep turneul într-o poziție bună și să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită să revin la Sydney, am jucat aici de câteva ori. Anul trecut nu m-am simțit bine și n-am putut juca, dar acum vreau să fiu 100% pregătită și să câștig meciuri", a declarat Simona Haleo, citată de mai multe ziare australiene.

[citeste si]

Sezonul trecut, Simona Halep a fost principala favorită la Sindey, dar s-a retras înainte de startul turneului, acuzând un virus stomacal. Alături de ea, acum și-au mai confirmat prezența Petra Kvitova - campioana din 2015, Samantha Stosur - favorita gazdelor, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki și Dominika Cibulkova, scrie digisport.ro.

Simona Halep n-a anunțat dacă Sydney va fi primul turneu la care va lua parte în 2016, în condițiile în care calendarul începe pe 4 ianuarie, cu o competiție de categorie Premier, Brisbane, dar și cu turneul WTA International de la Shenzen, unde românca e deținătoarea titlului.

Turneul de la Sydney începe pe 11 ianuarie, fix cu o săptămână înainte de Australian Open.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel