Simona Creţu, câştigătoarea concursului de proiecte inițiat de PDL Bucureşti

PDL
PDL

PDL Bucureşti a prezentat astăzi câştigătorul concursului „Un proiect pentru Bucureşti” prin care se oferea locul I pe lista pentru Consiliul General posesorul celui mai bun proiect de îmbunătăţire a calităţii vieţii în Capitală. Marele câştigător este doamna Simona Creţu, o tânără în vârstă de 32 de ani, preşedintele ONG-ului de mediu Terra Civica. Proiectul câştigătoarei vizează transformarea lacului Văcăreşti într-un parc.

„Mulţumesc pentru această oportunitate de a intra în PDL şi de a participa la un concurs foarte onest şi foarte deschis. […] Am propus proiectul „Lobby pentru un parc în lacul Văcăreşti”. Sunt convinsă că poate să fie pus în aplicare. Mă bucur că am ajuns undeva unde chiar pot să pun în aplicare nişte idei care să ajute la îmbunătăţirea calităţii vieţii în Bucureşti”, a declarat Simona Creţu, câştigătoarea concursului „Un proiect pentru Bucureşti”.

Elena Udrea, preşedintele organizaţiei de Bucureşti a PDL, a felicitat-o pe Simona Creţu pentru proiectul depus şi pentru câştigarea concursului în condiţiile unui juriu foarte exigent.

„Noi vă mulţumim că aţi avut încredere. Eu cred că împreună vom pune în practică acest proiect şi vom avea un frumos parc la lacul Văcăreşti. Vă felicit şi vă mulţumesc că aţi ales să faceţi parte din echipa noastră”, a declarat preşedintele PDL Bucureşti.

Pe locul doi în cadrul concursului de proiecte s-a plasat Adrian Ghioroaie, fost atlet de performanţă, campion naţional la proba de triplu salt. Acesta a propus realizarea unui centru recreaţional, un fel de mall sportiv după model american, unde să se poată practica mişcarea chiar şi în perioadele în care vremea nu o permite în aer liber.

„În ziua de astăzi cel mai recomandat medicament de către doctori este activitatea fizică. Imaginaţi-vă un complex all inclusive, un mall sportiv. Acest centru va contribui la o viaţă mai sănătoasă a locuitorilor Capitalei. Îmi exprim speranţa că ca acest proiect ne va aduce mai aproape unul de celalalt şi vom contribui cu toţii la realizarea sa. Este un proiect deschis şi sperăm interactiv cu populaţia Bucureştiului”, a declarat Adrian Ghioroaie. Chiar dacă locul doi în concursul de proiecte nu a fost selectat să reprezint partidul pe listele pentru Consiliul General, PDL Bucureşti se angajează să susţină în Consiliul General acest proiect, pentru ca el să devină cât mai repede realitate.

„Vom avea mai mult spaţiu verde, ne vom plimba mai mult în parcuri şi vom face mai multă mişcare. Aceste principii fac parte din proiectul PDL pentru Capitală, în dorinţa noastră de a transforma Bucureştiul într-un oraş verde, curat, sigur şi în care costurile vieţii să fie corecte”, a conchis Elena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel