EXCLUSIV  Simona Constantinescu, director general ANA Hotels: Industria HoReCa, cea mai afectată! Suntem într-o continuă luptă de a menține angajații

Directorul general ANA Hotels, Simona Constantinescu
Directorul general ANA Hotels, Simona Constantinescu

Directorul general ANA Hotels, Simona Constantinescu, a vorbit despre impactul pandemiei asupra industriei HoReCa și despre importanța testării pentru a limita riscul de infectare cu coronavirus, în conferința „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!” a DC MEDIA GROUP.

„Așa cum bine s-a spus, industria HoReCa este cea mai afectată, pe de o parte din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei, de pe altă parte încă suntem în așteptarea unor măsuri de sprijin din partea statului pentru a supraviețui.

Foarte multe afaceri nu vor trece peste această pandemie, din păcate, ceea ce pe noi încă ne ține într-o continuă alertă. Suntem în continuare într-o continuă luptă de a menține angajații și a nu da oameni afară, de a menține afacerile cu respectarea restricțiilor impuse”, a transmis Simona Constantinescu.

ANA Hotels a aplicat rațiunea testării pentru a limita riscul de infectare printre angajați și clienți

 

„Sigur, ne-am putea dori să putem treptat să dăm drumul la activitate, astfel încât să ne revenim și să începem să avem venituri. Sunt convinsă că și clienții noștri își doresc să poată circula fără restricții, atât în țară, cât și în străinătate.

Ceea ce depinde de noi, eu zic că am făcut. Noi am testat pentru Covid-19 încă de la momentul în care s-a putut face acest lucru cu teste PCR. Din luna iunie, în momentul în care s-a putut, noi am testat angajații, respectiv la revenirea din șomajul tehnic tocmai pentru a restrânge posibilitatea de a se răspândi virusul în echipele noastre și în rândul clienților. (...) Pentru a ne asigura că angajații și clienții sunt în siguranță, am făcut testare, ceea ce a costat. Facem în continuare testare tocmai pentru că am văzut că funcționează, se limitează foarte mult posibilitatea răspândirii”, a continuat ea.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel