Simfonia lalelelor. Olguța Vasilescu, întrebare pentru Klaus Iohannis, după mesajul presedintelui

Olguta Vasilescu, Klaus Iohannis, intalnire
Olguta Vasilescu, Klaus Iohannis, intalnire

Președintele Klaus Iohannis și-a făcut apariția în această seară, pe bicicletă, în parcul Herăstrau. El a dat un răspuns jurnaliștilor, în cadrul disputei din jurul "Simfoniei Lalelelor. La scurt timp, Olguța Vasilescu a reacționat. 

În spațiul public a fost generat un scandal în urma faptului că o mică gimnastă, în vârstă de doar trei ani a stat în cap, pe ciment în fața premierului Biorica Dăncilă, la Simfonia Lalelelor, un eveniment care a avut loc la Pitești. Klaus Iohannis, prezent în această seară în parcul Herăstrău, a spus că nu este normal ca niște copii să fie obligați să facă ceva și să participe la evenimente doar dacă le face plăcere. 

"Nu am văzut acele imagini, nu am urmărit avel eveniment, dar am observat că există mulți internauți care au fost indignați. Eu cred că dacă acei copii participă cu plăcere la anumite evenimente publice, este în regulă. În nici un caz nu este acceptabil ca respectivii copii să fie obligați la ceva," a spus Klaus Iohannis. 

Reacția Olguței Vasilescu 

Imediat după acest răspuns, Olguța Vasilescu a reacționat pe contul său de socializare:

"Am și eu o întrebare: copiii care îl aplaudau lângă bicicleta, in seara asta, erau și ei aduși cu forța de cineva?" a scris Olguța Vasilescu pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel