Silviu Prigoană, despre mobilierul stradal al Capitalei: E de porc

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a susținut marți seară la TVH 2.0, că nu este mulțumit de cum arată Bucureștiul în privința mobilierului stradal, concluzionând că ”E de porc”.

În cadrul emisiunii ”Busola electorală” de marți seară, de la postul TVH 2.0, în care invitați au fost Silviu Prigoană și Irinel Columbeanu, contracandidați ai lui Sorin Oprescu în lupta pentru fotoliul de Primar General al Capitalei, ambii combatanți s-au arătat dezamăgiți de mobilierul stradal prezent pe întreaga suprafață a Bucureștiului.

În momentul în care discuția a ajuns la coșurile de gunoi, democrat-liberalul s-a arătat oripilat de culorile acestora, fiecare sector etalând o paletă coloristică diversă.

”E de porc”, a concluzionat într-o frază scurtă Silviu Prigoană, după care și-a continuat pledoaria legată și de problema panseluțelor plantate pe domeniul public. Democrat-liberalul susține că, ideal pentru spațiile verzi, este gazonul și arbuștii ornamentali, gen tuya, argumentând că un gazon este mult mai util, se poate întreține mai ușor, iar îngrijirea spațiilor verzi nu ar mai deveni surse de miliarde pentru primari.

De asemenea, Silviu Prigoană a declarat că cei care doresc să admire flori o pot face și vizitând Grădina Botanică.

Întrebați de moderatorul emisiunii cum și-ar dori să arate Capitala, Silviu Prigoană a declarat că dorește să fie asemeni Sectorului 3, în timp ce Irinel Columbeanu își dorește un oraș la fel de frumos ca domeniul său de la Izvorani, pentru care primește elogii permanent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel