Silviu Prigoană, demisie din PDL

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Fostul candidat al PDL pentru Primăria Generală, Silviu Prigoană, îşi va anunţa astăzi demisia din Grupul Parlamentar al democrat-liberalilor. El va fi deputat independent şi va acţiona în funcţie de interesele sale personale.

Demisia a fost deja depusă la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor şi va fi anunţată în şedinţa de plen de azi.

Motivul principal pentru care Silviu Prigoană se desparte de PDL se pare că este modul în care partidul l-a tratat în calitate de candidat al democrat-liberalilor la Primăria Capitalei, la alegerile locale din acest an.

De asemenea, Prigoană ar fi supărat și din cauza lui Cristian Preda. Acesta, în nenumărate rânduri l-a criticat pe deputatul PDL și deși, a fost la un pas de a fi exclus din partid, Preda a devenit între timp prim-vicepreședinte al PDL.

Întrebat cum comentează decizia lui Silviu Prigoană de a părăsi PDL, liderul grupului parlamentar democrat-liberal din Camera Deputatilor, Mircea Toader a afirmat: "E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat înainte. E sfârşit de mandat, fiecare încearcă să-şi găsească un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place".

Silviu Prigoană a acționat asemeni fiului său, Honorius Prigoană, care și el a demisionat din PDL la sfârșitul lunii august

Honorius Prigoană s-a înscris în PNL, fapt ce l-a nemulțumit pe Călin Popescu Tăriceanu: ”Mă bucur foarte, foarte mult că, vedeţi, la noi în partid se întâmplă şi lucruri uşor surprinzătoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadeaua Prigoană în partid şi vreau să vă felicit pentru că în partid nu a aterizat şi doamna Bahmuţeanu. Probabil asta este o dovadă, o probă, că femeile liberale au mai multă capacitate de analiză şi selecţie,” a declarat fostul prim-ministru, la sfârșitul săptămânii trecute, la ediţia a doua a şcolii de vară a Organizaţiei Femeilor Liberale, desfășurată la Eforie Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel