Silviu Izvoranu, atac dur la Cornel Dinu: Să-și vadă de fetișurile lui! Să nu sufere de complexul Oedip

Cornel Dinu a primit o replică dură din partea unui jucător al CS Universitatea Craiova, după ce i-a criticat marcajul în partida pe care echipa acestuia a disputat-o cu Dinamo.

 

Dinamo a câștigat partida de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Rotariu cu capul.

Dinamo București-CS Universitatea Craiova, scor. Vezi echipa înfrântă

Atunci, Dinu a decis să-l atace dur pe jucătorul lui CS U, Silviu Izvoranu, cel care nu l-a marcat bine pe Rotariu la faza golului. "Despre Izvoranu mă întreb dacă e într-adevăr fotbalist. Turnul ăsta care se numește Izvoranu nu știu dacă a făcut un marcaj în viața lui", citează gsp.ro.

Replica fundașului a fost la fel de tăioasă: "Mulțumesc domnului Dinu pentru analiza pe care mi-a făcut-o după meciul cu Dinamo. În primul rînd nu e în măsură să-și dea cu părerea asupra jocului meu. Eu am antrenor, și nu unul, chiar doi. Dînsul ar fi mai bine să-și vadă de fetișurile lui. Îmbătrînește și nu o face chiar frumos. Să nu sufere de complexul Oedip.

Cîndva respectam acest distins om, pînă prin 2008 cînd după o discuție între 4 ochi am constatat că el e pătat și la propriu și la figurat", a declarat Izvoranu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel