Silvestru Șoșoacă spune că a scăpat-o pe Diana Șoșoacă de sub control: Lipsă de discernământ vizibilă. Vedetă disperată după rating

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Silvestru Șoșoacă face acuzații grave la adresa președintelui SOS România, nimeni alta decât soția sa, Diana Ivanovici-Șoșoacă, despre care spune că dă dovadă de ”lipsă de discernământ”.

Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Ivanovici-Șoșoacă, exclude varianta plecării sale din partidul SOS România, după ce președinta formațiunii l-a suspendat din toate funcțiile deținute, motivând că a făcut acest gest pentru ”a-l scoate din ghearele serviciilor”.

De altfel, Silvestru Șoșoacă susține că soția sa este ahtiată de vedetism, dar mai ales că devine vizibilă ”lipsa de discernământ” a celei care a intrat în Senat, pe listele Alianței pentru Unirea Românilor, care au exclus-o la numai câteva luni de la alegerile din 2020, după o serie de afirmații care nu au fost similare cu convingerile partidului.

”Doamne ferește să mă duc în altă parte. Să fim serioși. Acesta este partidul pe care eu l-am gândit, eu l-am creat, l-am făcut cu tot sufletul, mi-am pus toată inteligența și iscusința aici, pentru Diana. Într-adevăr, ca element de forță, cu care să mergem înainte și în felul acesta nici eu, nici ea nu ar trebui să plecăm din partidul SOS România. Este ca un lucru imperativ. Nici eu, nici ea nu trebuie să plecăm din partid. Partidul acesta trebuie să meargă înainte, simpatizanții sunt, foarte mulți, români de bună credință, români necăjiți care și-au pus speranța în SOS România, în Diana ca exponent, poate și în mine, cum spuneți și dvs sunt mailuri de susținere. 

Ea este vedeta, pe românește. Eu nu am vrut să construiesc o vedetă, ci un lider. Din nefericire, mi-a scăpat de sub control și este o vedetă. Simpatizanții sunt și îi doare. Îi înțeleg să fie puțin confuzi, bulversați”, a declarat Silvestru Șoșoacă la Realitatea Plus.

Întrebat al cui este partidul SOS România, Silvestru Șoșoacă a afirmat că acesta este ”al tuturor românilor necăjiți”, dar că în acte, ”președinte este Diana Ivanovici-Șoșoacă, prim-vice președinte Dumitru Silvestru Șoșoacă și mai avem un secretar general, un pui de securist de la Iași, iar eu vreau să scap de el. Încă o ceartă între mine și Diana. O piatră de moară care nu face nimic”, a mai spus Silvestru Șoșoacă, adăugând că mai există o persoană, ”prim-vice președinte, membru fondator, Gil Gabriel, care a fost dat la o parte de Diana pentru un an de zile, că atât știe astăzi, să dea oamenii apropiați la o parte. El s-a chinuit cu statutul, cu munca”.

Mai mult decât atât, susține Silvestru Șoșoacă, ”SOS România este un partid mare, unul dintre  cele șase partide de care se vorbește pe piață, cele cinci care sunt parlamentare și SOS România, care va intra cu siguranță”.

Cât privește ștampila SOS România, care dă ”puterea”, Silvestru Șoșoacă spune că ”din nefericire, este la dna Diana și face hara-kiri cu ea în tot partidul”.

Silvestru Șoșoacă: Lipsa de discernământ a Dianei este mai mult decât vizibilă

”Lipsa de discernământ a Dianei este mai mult decât vizibilă. Ea este o fire inteligentă, dar foarte emoțională, și nu cred că va lua cele mai bune decizii în selectarea oamenilor care vor fi înscriși pe listele electorale. Este ușor de impresionat din două cuvinte și trei laude, se lasă măgulită”, a mai spus Silvestru Șoșoacă, întărind încă o dată ideea că nu va pleca din partid, dar și ahtierea acesteia pentru vedetism.

”Este o vedetă disperată după rating, atât de disperată încât să joace în filmul acesta produs la Buftea încât uită de tot, uită de toate. Uită de mine, de familie, de orice, chiar și de bunul-simț. (...) Este o echipă de PR, o echipă întreagă. Dar las asta în spatele Dianei, ca și sarcină de partid, să spună cine o tot învață să facă lucrurile astea, dacă poate să scape de cei pe care i-am enumerat, cei de la consulate, de la Tel Aviv, care îi susură în ureche tot felul de prostii, să se sinucidă politic și câte și mai câte”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

În finalul intervenției, Silvestru Șoșoacă a ținut să transmită un avertisment membrilor SOS România. ”membrii de partid, care încă mai cred în Diana, vor înțelege cât de curând că au fost cât pe ce să fie păcăliți de încă un politician marionetă, apropos de producătorul de la Buftea”.

Șoșoacă, mesaj pentru soț: ”E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România”

Anterior, Diana Șoșoacă i-a dat un ultimatum soțului ei, declarând: ”Am un mesaj special pentru tine, Silviu. Dacă nu încetezi, voi da pe față numele celor care stau în spatele tău. E ultimatum. Ia labele de pe partidul SOS România. Luați labele de pe această speranță a poporului român. N-am să permit niciodată, nimănui, să-și bată joc de lupta națională.

Pentru mine nu mai există viață personală demult. Pentru mine viață personală nu mai există demult, de când m-am implicat în această luptă împotriva sistemului. Sunt doar mamă”, a zis Diana Șoșoacă, potrivit unui video publicat pe contul de TikTok a lui Luis Lazarus.

@luis_lazarus #fy #foryou #dianasosoaca #viral_video #fypシ #senator #sosromania #tiktokviral #5pasidebine @Diana Iovanovici-Șoșoacă ♬ original sound - Luis_Lazarus

Citește și: Diana Șoșoacă și-a dat afară din partid (SOS) soțul. Silvestru spune că a aflat din presă: Decizia este ilegală și de neînțeles

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel