Silueta perfectă, obținută într-o lună: 3 sfaturi despre cum să slăbești rapid

Sfaturi de la Carmen Bruma. Cum să-ți păstrezi silueta de sărbători/Sursa foto: freepik.com
Sfaturi de la Carmen Bruma. Cum să-ți păstrezi silueta de sărbători/Sursa foto: freepik.com

Problema slăbirii îngrijorează multe persoane. Unele reușesc să mănânce prăjituri și ciocolată, menținând o silueta ideală, în timp ce altele țin constant diete și suferă de obezitate.

Cum să-ți îmbunătățești metabolismul?

Sfatul 1. Nu mânca în exces. Nutriționiștii explică cum să reduci pofta de mâncare și să accelerezi metabolismul, astfel încât să nu suferi de modificări ale stilului de viață. Încearcă să reduci încet aportul alimentar la cantități mai modeste. Frecvența meselor să fie de 5-6 ori pe zi, iar durata unei mese - de cel puțin 30 de minute.

Mănâncă și slăbește: cinci produse te vor ajuta să obții silueta perfectă

Din păcate, mulți oameni suferă de dezvoltarea sindromului metabolic. Acest lucru se datorează abundenței constante de alimente în farfurie. Din cauza acestui obicei, procesele metabolice din organism sunt perturbate, celulele și țesuturile sunt supraîncărcate cu grăsimi, care blochează fluxul de insulină către ele. Această situație duce la un diagnostic trist: diabetul de tip 2 la o vârstă fragedă.

Sfatul 2. Nu te înfometa. Fără o aprovizionare regulată a organismului cu substanțele de care are nevoie, nu vei obține silueta l acare visezi, iar sănătate se va deteriora. Fiecare aliment este necesar pentru ceva, deoarece are anumite vitamine și minerale. 

Unele persoane recurg la înfometare sau la tot felul de diete drastice. Nutriționiștii nu le recomandă, deoarece te vei confrunta cu multe consecințe negative: un colaps complet al organismului, căderea părului, unghii fragile, deteriorarea tenului.

Ridichea, o legumă valoroasă pentru sănătatea organismului

Sfatul 3. Consumă alimente care accelerează metabolismul. Există o listă întreagă de alimente, care te vor ajuta să slăbești. În plus,  starea organelor interne se va îmbunătăți.

Consumă următoarele alimente: apă curată necarbogazoasă, ardei iuți, ceai verde, produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi, ulei de pește sau capsule omega-3, broccoli, grepfrut, ghimbir, scorţişoară, mere verzi sau pere.

Aceste 10 produse pot fi  adăugate în dietă. Lipsa lor în organism duce la pierderea lentă în greutate, dar vei obține o siluetă superbă și îți vei îmbunătăți starea de bine fără antrenamente și diete epuizante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel