Dezbatere PE. Siegfried Mureșan: ”Oamenii cer dreptate și stat de drept”

Europarlamentarul Siegfied Mureșan a intervenit în dezbatarea din Parlamentul European prezentând câteva dintre dorințele românilor care au ieșit în stardă la proteste.

”Oamenii cer justiție, oamenii cer dreptate și oamenii cer bună guvernare. Oamenii ies în stradă cu drapelul uniunii Europene și întreabă 'ce poate face uniunea Euroopeană pentru noi?', iar răspunsul nostru trebuie să fie un răspuns convingător. Trebuie să fim alături de poporul român, să apărăm împreună valori europene, să apărăm împreună modul de viață european. Asta dorește poporul român și asta tebuie să facem și noi”

”Trebuie să știm totodată că oamenii se manifestă împotriva unui guvern care este controlat de președințele Partidului Social Democrat care este un infractor condamnat de mai multe ori. Iar când infractorii fac legi, legile sunt bune pentru infractori, nu sunt bune pentru  oameni. De aceea, domnule prim-vicepreședinte Timmermans, dumneavoastră, Comisia Europeană, noi Parlamentul European suntem alături de poporul român, trebuie să fim alături de ei, să apărăm valori europene și buna guvernare”, a declarat euroarlamentarul român în PE.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23