Siegfried Mureșan vrea ELIMINAREA PSD. Andi Cristea, răspuns

Siegfried Muresan
Siegfried Muresan

Siegfried Mureșan vrea eliminarea PSD de la guvernare. A făcut acest anunț după ce a sărit în barca PNL.

Siegfried Mureșan a fost criticat de Andi Cristea, europarlamentar PSD, după ce "premierul lui Băsescu" a trecut de la PMP şi PNL și a anunțat că obiectivul este eliminarea PSD de la guvernare.

Siegfried Mureșan încearcă să se reinventeze politic atacând PSD

"Domnul Siegfried Mureșan încearcă să se reinventeze politic atacând PSD. E însă atacul cuiva care nu vede ditamai paiul din ochiul său. Schimbând partidele ca șosetele, domnia sa ne demonstrează cât de relative îi sunt valorile și loialitatea politică. În acest timp Orban spune că vrea să opreasca traseismul, aducând un traseist în echipa PNL", a spus Andi Cristea după ce Siegfried Mureșan și-a anunțat planul politic: eliminarea PSD.

Siegfried Mureșan a explicat de ce s-a alăturat PNL

[citeste si]

"Am decis să mă alătur Partidului Naţional Liberal (PNL). PNL este principalul partid de centru-dreapta din România, principalul opozant al Partidului Social Democrat (PSD) şi principalul partid membru al Partidului Popular European (PPE) în România.

VEZI ȘI: Fonduri UE, România. Andi Cristea: Veste proastă. Restul... cu ochii la statul de drept, după fentă

Pentru a scoate PSD de la guvernare avem nevoie de un PNL cât mai puternic. Vom oferi cetăţenilor toate motivele să voteze PNL la următoarele rânduri de alegeri. Obiectivul este clar: câştigarea alegerilor europarlamentare şi scoaterea PSD de la guvernare. Pentru alegerile europarlamentare, vom prezenta cel mai bun program electoral, cea mai bună listă de candidaţi şi o agendă pentru cea mai bună reprezentare a României în Europa", a spus Siegfried Mureșan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel