Siegfried Mureșan - premier. Chirieac: Ins cultivat în laborator

Siegfried Muresan
Siegfried Muresan

Siegfried Mureșan, propunerea de premier a lui Traian Băsescu, recent înscris în PNL, este vehiculat ca posibil premier. 

Siegfried Mureșan a trecut de la PMP la PNL. Amintim că el a fost propunerea de premier a lui Traian Băsescu. A fost primit de Ludovic Orban cu fast în PNL. Acum, el este vehiculat ca posibilă variantă de premier a lui Klaus Iohannis, potrivit Antena 3. 

[citeste si]

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Antena 3 această variantă vehiculată. 

”Vedem o reeditare a scenariului Cioloș, doar că dl Cioloș era pe partea franceză, dl Siegfried este pe partea germană. Altminteri, nici unul, nici altul nu sunt politicieni autentici, capabili să electrizeze mase, sunt inși cultivați în laborator. Și dl Siegfried Mureșan era cunoscut și este cunoscut cât era dl Cioloș înainte să fie prim-ministru. Nu că Dacian Cioloș după ce a fost prim-ministru e foarte cunoscut, dar are altă alonjă, și perspectiva ca dânsul să candideze la președinție îi va oferi o posibilitate. Dar dl Siegfried Mureșan este un fix ins cultivat în laborator. Nu are nimic biologic, natural”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel